25.3.08

Γενικές προβλέψεις by Sparta

16/3/2008

ιδίως στη τωρινή κρίση (ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ και οι άλλοι μας μιλάνε για κύματα Ελλιοτ . βρε θα μας τρελάνουν !) δεν χωράει ΤΙΠΟΤΑ. ούτε τεχνική (που δεν χωράει ποτέ) , ούτε θεμελιώδης . προσωπικά κάθε φορά που διαβάζω για τεχνική ανάλυση από εσάς για αυτήν την κρίση , πέφτω κάτω από τα γέλια. Καλά τα ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ? μα πόσο μακάκες είναι κάποιοι πια ? μιλάμε για την κατάρρευση των 2 πυλώνων των ΗΠΑ , τράπεζες και χρηματιστηριακές και γενικά για την κατάρρευση των υπηρεσιών , δηλ όλης της οικονομίας των ΗΠΑ , και οι άλλοι μας λένε για το νέο κύμα Ruffles . ε ρε γλέντια !

Η κρίση και πώς θα τελειώσει. Υπάρχουν 3 τρόποι. ο σωστός , ο λάθος και ο μέτριος. ο σωστός ξέρετε ποιός είναι. και ο λάθος επίσης . ο Μέτριος όμως ποιός είναι ? είναι συμβουλή της ΕΚΤ-Γερμαναράδων που έχει πέσει στο τραπέζι στους Αμερικάνους για να σκεφτούν και να σωθούν. έστω και βραχυχρόνια . γιατί αν δεν εφαρμόσουν τον 1ο και σωστό τρόπο , το πρόβλημα θα επανέλθει. Σας αφήνω να σκεφτείτε ποιός είναι ο 3ος και μεσαίος τρόπος. θα το καταλάβουν οι γνώστες από τα ψιλά γράμματα .είναι κάτι απλό αλλά και σατανικό ταυτόχρονα. και τότε αφήνετε 1 βδομάδα καιρό και μετά ορμάτε για αγορές. Ξέρω τί σας λέω. δεν παίζουμε τώρα . (και όχι δεν θα έχουμε Μαύρη Δευτέρα αυτή τη Δευτέρα)

Δολ. Μακροχρόνια ΠΑΝΤΑ πτωτικό . σε 2 δεκαετίες .1 ευρώ = 5 δολάρια. Βραχυχρόνια ίσως το πομπάρουν λίγο
Πετρέλαιο, Μακροχρόνια ΠΑΝΤΑ ανοδικό. Βραχυχρόνια ίσως πέσει στα 90 δολάρια και πιο κάτω.
Χρυσός. Μακροχρόνια ΠΑΝΤΑ ανοδικός. ίσως και βραχυχρόνια ακόμα λίγη άνοδος. και μετά βραχυχρόνια πτώση
Ευρώ. Μακροχρόνια ΠΑΝΤΑ ανοδικό. Γερμανία κάνει κουμάντο πια σε ΟΛΗ την Ευρώπη εφαρμόζοντας το απίστευτο σχέδιο να τυλίξει την ευρώπη και την οικονομία της στα δίχτυα της με το σβήσιμο κάθε είδους βιομηχανίας πλην Γερμανικής. και αν δεν έχεις βιομηχανία , τί είσαι ? ΠΛΗΡΩΣ εξαρτημένος από Γερμανούς και σερβιτόρος τους εις το διηνεκές. τελικά οι Γερμανοί μήπως κέρδισαν ?

No comments: