18.4.11

Zelis677 - Αντί επιλόγου

αναδημοσίευση χωρίς άδεια 
καθώς πρέπει να ακούγονται/διαβάζονται όλες οι απόψεις
 (τα κόκκινα είναι δικά μουγιατί δεν διαβάζεται στο λευκό φόντο το πορτοκαλί)

Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

MyWay ..


Το Αρκουδοτόμαρο δεν έχει θέση στην γκαρνταρόμπα του Elliotikoύ πλέον .

                   Πολλοί βιάστηκαν πρόσφατα  

Παρακολουθήσαμε μία άνοδο με καθολική στήριξη  από τα ΜΜΕ ,που κατέληξε σε εισαγγελική  έρευνα για την ημέρα του αποτυχημένου Deal

Η  βραχυχρόνια αρίθμηση μας(692) άλλαξε ,ΑΛΛΆ ποτέ μα ποτέ δεν αλλάζει με αυτό τον τρόπο η πορεία  !
Η χειραγώγηση θα πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα  και με  τοκογλυφικό επιτόκιο.
Απλά και elliotikά,  η χειραγώγηση ,ΝΑΙ , επηρεάζει το τώρα, όχι το μετά ,όχι την πορεια,όχι την τάση ,η οποία εφόσον η μέτρηση είναι σωστή θα έρθει αργά η γρήγορα ,και με ένταση ανάλογη του μεγέθους της χειραγώγησης που προηγήθηκε..

Χωρίς ΚΑΜΙΑ αλλαγή στην στάση μας(έως τώρα) όσον αφορά την αγορά   ( ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΧΗ) φτάσαμε στα πρόσφατα ανοδικα γεγονότα του Ιανουαρίου, και εδώ αξίζει να δώσουμε μια διαγραμματική εκτίμηση λίγο διαφορετική από όσα βλέπω και βλέπετε ,στις τεχνικές αναλύσεις.

     Εδώ θα προσεγγίσουμε το θέμα καταρχήν όπως είδαν οι περισσότεροι 
ή όπως τους έπεισαν να το δουν
 : Βλέπουμε πως πέρα από το καταληκτικό (πολύ καλός σχεδιασμός  ΜΑΕΣΤΡΟ) έχουμε ένα πλήθος ΤΕΧΝΙΚΩΝ σημάτων με κορυφαία την κούπα και τον ΚΜΟ200.
Η Κούπα και οι ΩΚΩ είναι σχηματισμοί πολύ ανώτεροι ταλαντωτών και ΚΜΟ ,γιατί σε κάποιες περιπτώσεις ΜΠΟΡΕΙ να ναι περικομμένα πέμπτα ή τέλος κύματος-έναρξη νέου .

Είναι φανερή η ΠΑΓΙΔΑ. Και σε αυτό αναφέρθηκα .

Μια ‘πειστική’ παγίδα για την  Τεχνική ανάλυση.

 Σε τέτοιες περιπτώσεις (οι πολέμιοι της) την κατηγορούν ,και δίκαια, πως λέει ότι θέλει.. Δεν φταίει όμως αυτή .
Η τεχνολογία δίνει εργαλεία πλέον που την υποσκελίζουν διαδοχικά .
  

R.N Elliott

 
Το ίδιο σχήμα elliοtikά

Βλέπω  πως ένα  5-3-5 επίπεδο διορθωτικό  κύμα (και όχι 3 μετά το ανοδικό σπάσιμο του 709) με Β σε WXY τελείωσε στις 830 μονάδες
ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΔΕ, ήταν ΕΠΑΛΛΗΛΟ - το Β εξέχει της έναρξης του Α ,το C υπολείπεται της κορυφής του( ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ μαέστρο ) .
      
            Μία μικρή  εξήγηση για τον σχηματισμό .
              Η Επάλληλη διόρθωση δείχνει ένα διαγραμματικό γεγονός που ΔΕΝ έπρεπε να γίνει . Η αγορά είχε τον Ιανουάριο αποφασίσει νέα χαμηλά και ‘σύρθηκε’ κυριολεκτικά σε ανοδικό momentum . Σε αυτήν την περίπτωση, η κύρια τάση(πτωτική) υπαναχωρεί αιφνιδιασμένη ,αλλά ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δώσει νέα υψηλά (885) (βαφτίζοντας την  διόρθωση ως ΕΠΙΠΕΔΗ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ) ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ(ΕΠΑΛΛΗΛΗ) και αναλαμβάνει να ‘κοψει’ την ανοδική πορεία ΠΡΙΝ το 885, και την νομιμοποίησή της(επίπεδη).

ΜΟΝΟ ΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΜΕΤΑ !   Τα επίπεδα – στόχοι(620) πριν το 830 αφορούσαν την φυσιολογική εξέλιξη (που δεν ήρθε) του Ιανουαρίου.

Τα νέα επίπεδα τώρα δεν  είναι αυτά.

Ας τα βρουν αυτοί που ώθησαν τον 20ρη  στο 830, η κίνηση στο 830 έδωσε ΠΛΕΟΝ στον elliotician στόχους τέλους με ελάχιστες μεταξύ τους αποκλίσεις .O Elliotikός αναλυτής είναι ήδη αγοραστής!

Εταιρείες με ισχυρά θεμελιώδη (εκτός τραπεζών ακόμη) και με θέση στην νέα εποχή είναι ήδη (με ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΗΜΑ ανόδου) στο χαρτοφυλάκιό του.


Η ολική και 100% είσοδός του θα γίνει μετά την παταγώδη ΠΤΩΤΙΚΉ σκηνή που ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ εχει διαλέξει  για εκκωφαντικό τέλος ,  Η ΑΓΟΡΑ
.http://bilia2004.blogspot.com/2011/04/blog-post.html

Διαβάστε το disclaimer στο τέλος της σελίδας του.

No comments: