28.3.12

Αγωγή κατά του Αν. Βγενόπουλου κατέθεσε ο Γ. Βαρδινογιάννης

Το ποσό των 11 εκατομμυρίων ευρώ ζητάει να του επιδικαστεί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στην αγωγή -μαμούθ που κατέθεσε εις βάρος του Ανδρέα Βγενόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση! Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού είχε προαναγγείλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και το έκανε πράξη, με αφορμή την φραστική επίθεση που άσκησε εναντίον του ο μέτοχος των "πρασίνων" στις 12 Σεπτεμβρίου 2011.
"Οι δέκα μήνες σιωπής, έληξαν μέσα από μια δίωρη εκτόξευση λάσπης στο πρόσωπο μου από τον κύριο Ανδρέα Βγενόπουλο. Είναι γνωστός θιασώτης της τακτικής ότι πετώντας τόνους λάσπης κάτι θα κολλήσει τελικά» ανέφερε στην έγγραφη δήλωσή του ο Γ. Βαρδινογιάννης και συμπλήρωσε: «Ελπίζω τουλάχιστον να εκτονώθηκε μοιραζόμενος με το πανελλήνιο τα εσώψυχα του! Εφόσον είναι για το καλό του Παναθηναϊκού, σε προσωπικό επίπεδο θα το υπομείνω και αυτό. Ωστόσο τα δικαστήρια θα έχουν λόγο για τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε."

http://www.reporter.gr/%CE%91%CF%80%CF%8C%CF%88%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%91%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%B7%CF%82/item/198455-Agwgh-kata-toy-An-Bgenopoyloy-katethese-o-G-Bardinogiannhs

No comments: