22.3.13

γραφείου Τύπου του Ν. Αναστασιάδη: Κάθε λεπτό που περνά οδηγούμαστε πιο κοντά στην άτακτη χρεοκοπία -- δεν υπάρχει επιλογή εξόδου από την ευρωζώνη

Ενδεικτικές της οριακής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η Κύπρος είναι οι δηλώσεις που έκανε σήμερα ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.
Όπως ανέφερε ο κ. Πάμπος Χαραλάμπους μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά που «κάθε λεπτό που περνά διαφοροποιούνται τα δεδομένα και οδηγούν την χώρα πιο κοντά στην άτακτη χρεοκοπία».
Ο κ. Χαραλάμπους ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει επιλογή εξόδου από την ευρωζώνη και εκτίμησε ότι η πλειοψηφία της Βουλής δεν θα οδηγήσει την χώρα στο χάος.
«Ελπίζουμε η τρόικα να δεχθεί την φόρμουλα την οποία έχουμε επεξεργαστεί», σημείωσε και τόνισε ότι πρέπει να αποτραπεί η χρεοκοπία της χώρας και η έξοδος από το ευρώ.
«Ό,τι γίνει πρέπει να γίνει σήμερα», υπογράμμισε σε άλλο σημείο, ενώ πρόσθεσε ότι οι τράπεζες θα ανοίξουν την Τρίτη μόνο εάν υπάρξει προηγουμένως λύση.

http://www.naftemporiki.gr/story/630164

No comments: