25.6.12

Εξιτήριο πήρε ο Πρωθυπουργός

Ο κ. Σαμαράς θα παραμείνει σε κατ΄ οίκον νοσηλεία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού του.
Εξιτήριο πήρε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το Αττικό Νοσοκομείο, την ώρα που οι κ.κ. Βενιζέλος και Κουβέλης ανακοίνωναν επισήμως ότι με δεδομένη την απουσία του πρωθυπουργού από τη Σύνοδο Κορυφής, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν στην κυβερνητική αντιπροσωπεία που θα μεταβεί στις Βρυξέλλες.
Ο κ. Σαμαράς θα παραμείνει σε κατ' οίκον νοσηλεία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της εβδομάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες του θεράποντος ιατρού Πάνου Θεοδοσιάδη. Ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας του θα καθοριστεί και η ακριβής ημερομηνία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Οι θεράποντες ιατροί του συνέστησαν ακινησία και ως εκ τούτου δεν θα παραστεί στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις 28 και 29 Ιουνίου.
Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Σαμαράς θα ενημερώνεται λεπτομερώς από τους συνεργάτες του, ενώ όπως έγινε γνωστό, λίγο πριν τις 19.00 θα έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Aμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια επικοινωνίες και με Ευρωπαίους ηγέτες.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2200279

No comments: