9.5.07

Αποποίηση ευθυνών

Ούτε το συγκεκριμένο blog ούτε κάποιος από τους αναγνώστες του εγγυώνται την ακρίβεια των στοιχείων που παρουσιάζονται σ' αυτό και, αν και τα νούμερα, οι εκτιμήσεις, οι έρευνες και οι ειδήσεις που χρησιμοποιούνται θεωρούνται ορθά, κανείς δεν θα πρέπει να στηριχθεί σ' αυτά ως έχουν.
Οι εκτιμήσεις μου βασίζονται στο χρόνο που δημοσιεύονται και μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Καμία από τις πληροφορίες του blog για συγκεκριμένη μετοχή, χαρτοφυλάκιο μετοχών, συναλλαγή ή επενδυτική στρατηγική δεν συνιστά προτροπή για επενδυτική συμπεριφορά, "επενδυτική πρόταση" ή προτροπή για οποιαδήποτε πράξη αγοράς ή πώλησης μετοχών και άλλων κινητών αξιών.
Οφείλεις να αποφασίζεις μόνος σου σχετικά με μετοχή, χαρτοφυλάκιο μετοχών, συναλλαγή ή επενδυτική στρατηγική που αναφέρεται στο blog.
Αποτελέσματα προηγούμενων περιόδων δεν είναι απαραίτητα ενδεικτικά των μελλοντικών.
Δεν εγγυώμαι συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή κέρδος και θα πρέπει να γνωρίζεις τον πραγματικό κίνδυνο ενδεχόμενης ζημίας εάν ακολουθήσεις οποιαδήποτε επενδυτική στρατηγική που αναγράφεται στο blog. Πριν την οποιαδήποτε επένδυση, θα πρέπει να κατανοήσεις εάν ταιριάζει με τις συγκεκριμένες δυνατότητές σου και να ζητήσεις συμβουλή από τον προσωπικό σου χρηματοοικονομικό ή επενδυτικό σύμβουλο. Κάποιες από τις μετοχές που αναφέρονται σ' αυτό το blog ενδέχεται να υπάρχουν στο χαρτοφυλάκιό μου.

4 comments:

Unknown said...

Τι εγινε καλπ? Μιλησες με κανα δικηγορο και σε ταραξε!!

geokalp said...

δεν γίνεται αλλοιώς... δεν φέρω εγώ ευθύνη αν κάποιος επιλέξει π.χ. ΕΤΕ, είμαστε μεγάλα παιδιά!

favlos said...

φίλε να χρησιμοποιήσω λινκ κι εγω για την αποποίηση.πολυ μου άρεσε...

geokalp said...

όλα είναι θεμιτά αρκεί να υπάρχει λινκ με τη πηγή...