15.2.07

Νιαου νιαου

"Την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης, επiσήμανε την Πέμπτη ο πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής, κατά το χαιρετισμό του στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε τη σημασία που δίνει η κυβέρνηση στην αναβάθμιση του ρόλου και τη συμμετοχή της ιδιωτικής ασφάλισης για την ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας του πολίτη.

"Στο πλαίσιο του διαλόγου που θα ανοίξει σύντομα για την αναμόρφωση του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης, στόχος είναι με την ευρύτερη συναίνεση που θα προκύψει από το διάλογο να επιτευχθεί μια κοινωνικά δίκαιη μεταρρύθμιση, στην οποία θα έχει συμπληρωματικό ρόλο και η ιδιωτική ασφάλιση, σημείωσε ο κ. Καραμανλής."
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=779632&lngDtrID=251

"Την επόμενη τετραετία θα υπάρξει μεταρρύθμιση του κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος, όπως προανήγγειλε κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος ο πρωθυπουργός, κ. Κ. Καραμανλής.
Ο κ. Φ. Μπράβος, πρόεδρος της International Life -και όπως όλα δείχνουν νέος πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, μια και αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες-ζήτησε κίνητρα είτε δεύτερου είτε τρίτου πυλώνα ώστε τα ασφάλιστρα να ανέλθουν από 2,4% στο 3,7% του ΑΕΠ μέσα στην επόμενη πενταετία φθάνοντας δηλαδή από τα 4,4 δισ. ευρώ στα 10 δισ. ευρώ."
http://www.euro2day.gr/articles/122861/

Μερικά πράγματα προγραμματίζονται και προσχεδιάζονται, όλοι μας οφείλουμε να πάρουμε τις αποφάσεις μας πριν έρθει η ώρα της υλοποίησης.

Δεν μπορείτε να πείτε, σας προειδοποίησα εγκαίρως...

2 comments:

Anonymous said...

Το πρόβλημά μου δεν είναι τόσο ότι θα πρέπει στο μέλλον να ξοδεύουμε περισσότερα για ασφάλειες, κάτι που στο κάτω κάτω μόνοι μας θα επιλέγουμε, όσο το γιατί πρέπει να δίνω το 40% περίπου του μισθού μου υποχρεωτικά στο ΙΚΑ, για υπηρεσίες που αλλόυ θα είχα με πολύ λιγότερα χρήματα......gk

geokalp said...

Αυτό πάνε να πετύχουν, να πληρώνεις λιγότερα στο ΙΚΑ και περισσότερα στις ιδιωτικές ασφαλιστικές... γιατί σήμερα σ'αυτές δεν πληρώνεις τ ι π ο τ α!!!