28.9.12

Στη Lamda Development (Λάτσης) το Διεθνές Κέντρο Ραδιοτηλεόρασης (ΙBC)

Η εταιρεία Lamda ΔΟΜΗ Α.Ε., 100% θυγατρική της Lamda Development  , αναδείχθηκε πλειοδότης στον διεθνή διαγωνισμό για την παραχώρηση της εκμετάλλευσης του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (ΙBC) για 90 έτη, όπως ανακοινώθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ.
Το άμεσο οικονομικό αντάλλαγμα ανέρχεται σε 81 εκατ. ευρώ. Ανάλογα με τη βελτίωση των μακροοικονομικών συνθηκών στην Ελλάδα, εντός των προσεχών 50 ετών, όπως αυτές θα αποτυπώνονται στην πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, το Ελληνικό Δημόσιο θα εισπράξει επιπλέον έως και 32,4 εκατ. ευρώ.
Η υπογραφή των συμβατικών κειμένων και η καταβολή του οικονομικού ανταλλάγματος θα ολοκληρωθεί μετά τον προ-συμβατικό έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου
«Η πλήρης αξιοποίηση του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης όχι μόνον θα αναβαθμίσει εμπορικά την συγκεκριμένη περιοχή αλλά θα αναζωπυρώσει το επενδυτικό ενδιαφέρον για την αγορά real estate της πρωτεύουσας της χώρας», δήλωσε ο Γιάννης Εμίρης, Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ,
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την εξέλιξη αυτή καθώς η Lamda Development είναι η πρώτη εταιρεία που διακρίνεται σε διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ που αφορά στην αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας. Η ουσιαστική και πλήρης εμπορική αξιοποίηση του IBC θα δώσει προστιθέμενη αξία στους καταναλωτές, στα υφιστάμενα εμπορικά καταστήματα του Golden Hall, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα προσφέρει συνολική τόνωση της εμπορικής κίνησης στην περιοχή. Ευελπιστούμε στην επιτάχυνση και των υπόλοιπων διαγωνισμών που είμαστε βέβαιοι ότι θα σηματοδοτήσουν μία νέα πραγματικότητα για την οικονομία και τη χώρα μας», ανέφερε από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2239692

______________________________________________

Golden-Mall-IBC
παλαιότερα
Ρούμορς-Σπάρτακους-Μαρακές

φιλέτο που το περάσανε στα ψιλά
 

No comments: