28.4.10

Απ.Κακλαμάνης: «Οι ελίτ δεν θα ξεφύγουν από την έκρηξη του ηφαιστείου»

«Καθόμαστε όλοι, δίκαιοι και άδικοι, ολόκληρη η ελληνική κοινωνία στην κορυφή ενός ηφαιστείου. Αν κάποιες ελίτ ή τμήματά τους νομίζουν ότι θα ξεφύγουν, κάνουν λάθος και πιο πολύ λάθος κάνουν εκείνοι που εύχονται την έκρηξη του ηφαιστείου, γιατί κανείς δεν πρόκειται να γλιτώσει».

Αυτό τόνισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Β΄Αθήνας του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια του Κοινοβουλίου επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης: «Εγγυήσεις για την εργασιακή ασφάλεια κ.ά. διατάξεις.

Αναφερόμενος στην οικονομική κρίση, η οποία όπως σημείωσε «δεν είναι ελληνική μόνο, αλλά ευρωπαϊκή», ο κ. Κακλαμάνης επεσήμανε ότι «συντελούνται διεργασίες κατά πάσα πιθανότητα αποσυνθετικές ως προς την κατάληξή τους για την Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα για την ευρωζώνη».

Κάνοντας ειδική αναφορά στη στάση του Βερολίνου, ο κ. Κακλαμάνης παρατήρησε πως, απ' ό,τι φαίνεται, η Γερμανία δεν διδάχθηκε τίποτα από την ιστορία και αποπειράται για τρίτη φορά να δυναμιτίσει την ειρηνική πορεία της ευρωπαϊκής ηπείρου.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1808961

No comments: