28.7.11

Επιβεβαιώσαμε τη συμμετοχή μας στον στενό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Την υπερηφάνεια του για τους βουλευτές του κόμματός του, εξέφρασε ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι έκανε το πατριωτικό καθήκον της, απέναντι στον ελληνικό λαό, αγνοώντας τις απειλές και τις λοιδωρίες. «Επιβεβαιώσαμε τη συμμετοχή μας στον στενό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.
«Με βασικό μας όπλο τις δύσκολες αποφάσεις που πήραμε και την πεποίθηση ότι θα τις εφαρμόσουμε, πετύχαμε όλα όσα εκείνα η αντιπολίτευση μας κατηγορούσε ότι δεν διαπραγματευόμαστε και ακόμα περισσότερα», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.
Υπογράμμισε ότι τώρα η χώρα πρέπει να προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις και να γίνουν όσα δεν έγιναν τις προηγούμενες δεκαετίες, με πρώτο στόχο την δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος στην οικονομία ώστε να πάψει η αιμορραγία των ελλειμμάτων.
Απευθύνοντας προσκλητήριο στις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου, ο κ. Παπανδρέου, τόνισε ότι η κυβέρνηση προχωρά με όσους θέλουν και μπορούν, προσθέτοντας ότι παρά τις διαμαρτυρίες η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει να πετύχει η κυβέρνηση στο έργο της.

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_27/07/2011_399986

No comments: