20.7.12

Κέρδη για την αγορά Ομολόγων στην Αμερική - Διέκοψε, σήμερα, "σερί" 3 ανοδικών κλεισιμάτων η Γουόλ



Ο χρηματιστηριακός καιρός επιδεινώθηκε επικίνδυνα σήμερα, με την Ισπανία και την Ιταλία να τρομοκρατούν τις αγορές μετοχών καθώς και το ενιαίο νόμισμα. Τα δεκαετή ομόλογα τους σημείωσαν σημαντικά κέρδη, ενώ το ίδιο βλέπουμε να συμβαίνει σήμερα και στα αντίστοιχα αμερικανικά ομόλογα. Τόσο τα 30ετή, όσο και τα 10ετή, δοκιμάζουν να περάσουν πάνω από τα πρόσφατα  υψηλά τους, μια εξέλιξη αρνητική εαν συμβεί λίγους μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

http://www.xrimanews.gr/agores/37809-kerdh-gia-thn-agora-omologwn-sthn-amerikh

 Το χρηματιστήριο μετοχών Νέας Υόρκης διέκοψε, σήμερα, ένα "σερί" τριών ανοδικών κλεισιμάτων, λόγω ακριβώς της επανεμφάνισης των φόβων, που ώθησαν πλειοψηφία επενδυτών του να πουλήσει κατά την τελευταία συνεδρίαση του πενθημέρου, "οφειλόμενοι (οι φόβοι) στη χωρίς ορατό τέλος κρίση χρέους στη 17μελή ευρωζώνη", όπως εκτιμά το Γαλλικό πρακτορείο.

- 'Ετσι, ο βιομηχανικός Ντάου Τζόουνς έκλεισε τη συνεδρίαση της Παρασκευής στις 12.826,21 μονάδες, με ημερήσια απώλεια 117 μον.(-0,91%).

-- Ο δείκτης μετοχών της προηγμένης τεχνολογίας, αλλά και της ναυτιλίας Nasdaq απώλεσε, απ την πλευρά του σήμερα, σχεδόν 40 μονάδες. 'Εκλεισε, λοιπόν, στις 2.926 μονάδες (-1,35%).


http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1772191&nt=103

No comments: