2.3.13

Μάχη για τη ζωή δίνουν οι άτυχοι φοιτητές

Συνεχίζουν να δίνουν μάχη ζωής οι τρεις φοιτητές της τραγωδίας στη συνοικία Φιλιππούπολη της Λάρισας.
Όπως μεταδίδει το larisanet.gr, οι δύο από τους τρεις χαροπαλεύουν, ενώ σε καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο τρίτος φοιτητής.

Οι δύο φοιτητές που έχασαν τη ζωή τους, σπούδαζαν στο ΤΕΙ Λάρισας. Οι κηδείες των δύο αδικοχαμένων παιδιών θα γίνουν με έξοδα του δήμου Λάρισας, όπως αποφάσισε ομόφωνα χθες το δημοτικό συμβούλιο και ματαίωσε τη συνεδρίαση.
 Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιατροδικαστής Χρήστος Κραβαρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τους δύο φοιτητές σκότωσε το μονοξείδιο του άνθρακα από τη φωτιά, ενώ τα πρώτα ευρήματα καταδεικνύουν ότι οι νεαροί είχαν καταναλώσει αλκοόλ.
 Όπως όμως όλα δείχνουν, τα δύο παιδιά δηλητηριάστηκαν από τις αναθυμιάσεις της αυτοσχέδιας ψησταριάς που ήταν αναμμένη στο δωμάτιό τους.
Η σπιτονοικοκυρά των δύο συγκατοίκων-φοιτητών μιλώντας στον ANT1 περιέγραψε το διάλογο που είχε στην αρχή της χρονιάς με τους δύο φοιτητές για το τι θα κάνουν με το πετρέλαιο και πώς θα περάσουν το χειμώνα. «Φέτος, τι θα γίνει παιδιά, θα πάρουμε πετρέλαιο, τα ρώτησα. Κανόνισε για σένα, εμείς δεν παίρνουμε, αν έχει πολύ κρύο θα δούμε, μου απάντησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σπιτονοικοκυρά.

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=127253

No comments: