4.3.13

Απαξίωση και short selling οδήγησαν σε πτώση -2,06% το ΧΑ

Νέα τραπεζοκεντρική πτώση σημειώθηκε στο ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο υποχώρησε  -2,06% στις 969,97 μονάδες, απόρροια της γενικευμένης διόρθωσης που έλαβε χώρα, ενώ οι τράπεζες με πτώση έως και -7,14%, άγγιξαν ή πλησιάζουν νέα ιστορικά χαμηλά.
Στις τράπεζες βεβαίως δεν νοείται διόρθωση - καθώς δεν έχει προηγηθεί πρότερη άνοδος - αλλά πτώση - ισοπέδωση λόγω των προβλημάτων του κλάδου.
Η έξοδος των τραπεζών από τους δείκτες του οίκου FTSE στις 7 Μαρτίου και η υποβάθμιση του Χρηματιστηρίου από την Russell Indexes επιδρούν αρνητικά στην αγορά.
Επίσης η ενργοποίηση του short selling σε μη τραπεζικές μετοχές εντείνει την υπάρχουσα απαξίωση.
Οι τράπεζες, Eurobank, Alpha, Πειραιώς, Εθνική βρέθηκαν στην κορυφή των πιέσεων με την Εθνική να καταγράφει ενδοσυνεδριακά, νέο ιστορικό χαμηλό, διασπώντας τα 0,89 ευρώ του Ιουνίου του 2012.

H εικόνα της αγοράς ήταν καθολικά πτωτική αλλά και ανησυχητική, δεδομένου ότι φάνηκαν να σπάνε πανεύκολα στηρίξεις και αναχώματα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ήδη πληγωμένη ψυχολογία των επενδυτών.
Βεβαίως, το γεγονός ότι στα χαμηλά ημέρας και τις 958 μονάδες (-3,26%) βγήκαν κάποιες αγορές οδηγώντας σε καλύτερο κλείσιμο στο φινάλε, είναι ένα ενθαρρυντικό σημάδι, αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί αύριο και στη συνέχεια.
Όμως, κατά την άποψή μας δεν πρόκειται για συντονισμένες και καλά οργανωμένες τοποθετήσεις χαρτοφυλακίων με έστω μεσοπρόθεσμη κατεύθυνση, αλλά καθαρά για ταχύρρυθμης κατεύθυνσης και λογικής χαρτοφυλάκια.
Άλλωστε, εσχάτως - δεδομένου ότι απουσιάζουν οι καταλύτες, μόνο trading λαμβάνει χώρα στο Χ.Α.
Από εκεί και πέρα, οι τράπεζες επιβεβαιώνουν το μόνιμα πτωτικό τους momentum πιάνοντας ή πλησιάζοντας στα ιστορικά χαμηλά τους, παραμένοντας ο κύριος αρνητικός πρωταγωνιστής της αγοράς.
Μιας αγοράς που νέα κεφάλαια δεν εισρέουν, αλλά ανακυκλώνονται τα ίδια, καθώς και σήμερα ο τζίρος έφτασε μόλις στα 52 εκατ. ευρώ, με τον όκγο στα 35 εκατ. τεμάχια εκ των οποίων τα 23,5 εκατ. στις τράπεζες.
Από τον FTSE 25 μόνο ΟΠΑΠ, Τιτάνας και Eurobank Properties έκλεισαν ανοδικά, ενδεικτικό των διευρυμένων πιέσεων που επικράτησαν, ενώ στο σύνολο της αγοράς μόνο 32 μετοχές έκλεισαν με θετικό πρόσημο και 124 με αρνητικό.

Από εκεί και πέρα, η υποβάθμιση της αγοράς από την Russell Indexes όπως και να 'χει δείχνει τις διαθέσεις των διεθνών funds, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι ξένοι έχουν πάψει να θεωρούν την Ελλάδα αναπτυσσόμενη ή ανεπτυγμένη αγορά.  
Ασχέτως με το αν από πλευράς κανονιστικής λειτουργίας, διατάξεων και εκσυγχρονισμού το ελληνικό χρηματιστήριο συγκαταλέται (ακόμα) στις ανεπτυγμένες αγορές, η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά το χρηματιστηριο μιας χώρας χρεοκοπημένης, δεν μπορεί παρά να έχει υποβαθμιστεί στις προτεραιότητες των ξένων.
Αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα στο ελληνικό χρηματιστήριο, που εδώ και δύο και πλέον χρόνια, αποτελεί ουραγό στις διεθνείς χρηματιστηριακές εξελίξεις, κάτι εύλογο βεβαίως, λόγο του δημοσιονομικού ρίσκου.
Βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε τη μεγάλη άνοδο - αντίδραση από τα χαμηλά του Ιουνίου, όμως δείκτες, μετοχές αλλά και τζίροι δεν έχουν επανέλθει στα επίπεδα που θα ήταν αν δεν είχε υπάρξει όλο αυτό το... ολοκαύτωμα της κρίσης, των μνημονίων κ.λπ.
Από την άλλη πλευρά βεβαίως, ίσως αν υποβαθμίζονταν στις... αναδυόμενες αγορές το ΧΑ  ίσως άλλαζε το "μείγμα" των επενδυτικών κεφαλαίων και δίνονταν έτσι περισσότερη "ορμή" και ένταση.
Άλλωστε, στις τάξεις των ανεπτυγμένων - ώριμων αγορών, η στάθμιση του ΧΑ είναι εξαιρετικά μικρή έως ασήμαντη, με ότι αυτό συνεπάγεται και για τα κεφάλαια που "αντιστοιχούν" στην αγορά μας.
Αντιθέτως, στις τάξεις των αναδυόμενων ή μη ώριμων αγορών το χρηματιστήριο ίσως έπαιρνε μεγαλύτερο "μερίδιο" από την επενδυτική πίτα, από τα κεφάλαια που σ' αυτή την κατηγορία αγορών επενδύονται.
Όπως και να 'χει, το μέλλον θα δείξει ενώ - πέρα από τις κατηγοριοποιήσεις - κεντρικός καταλύτης για την πορεία του ελληνικού χρηματιστηρίου είναι η πορεία περαιτέρω μείωσης του δημοσιονομικού ρίσκου. Το συστημικό ρίσκο και ο φόβος για κυβερνητικό χάος και χρεοκοπία είναι που ισοπέδωσε το πρώτο εξάμηνο του 2012 το χρηματιστήριο, αυτός είναι και ο κύριος καταλύτης που μπορεί να αντιστρέψει περαιτέρω την εικόνα.
Δημοσιονομικό συστημικό ρίσκο, πορεία μεταρρυθμίσεων, μείωση κινδύνου φυγής από το ευρώ, εξομάλυνση της "γραμμής" δανειοδότησης των επιχειρήσεων και της οικονομίας από τις τράπεζες, είναι οι κυρίαρχοι παράγοντες που θα επηρεάσουν την πορεία του ελληνικού Χρηματιστηρίου.
Από εκεί και πέρα, το διεθνές επενδυτικό χρήμα, θα βρει "δίοδο" για επένδυση στο χρηματιστήριο, στις καλές εταιρείες, σ' αυτές που έχουν μέλλον και δυναμική ανάπτυξης, είτε η αγορά έχει την... ταμπέλα "ώριμη" είτε αναδυόμενη...

Κινήσεις ξένων: Αγοραπωλησίες Citi,  BofA στην Εθνική τράπεζα
Παρά την ένταση της πτώσης η παρουσία των ξένων δεν είναι αισθητή πλην της Εθνικής τράπεζας. Στην Εθνική 540 χιλ η Bank of America και 270 χιλ η Citigroup
Στην Alpha, Eurobank, Πειραιώς, Κύπρου καμία συναλλαγή ξένων
Στον ΟΤΕ 12 χιλ η Credit Suisse και 50 χιλ η Bank of America.
Στον ΟΠΑΠ 26 χιλ η Goldman Sachs και 10 χιλ η Credit Suisse.


Πλήρης απαξίωση για τις τράπεζες

Οι μετοχές των τραπεζών ακολουθούν μια προδιαγεγραμμένη πορεία. Πρέπει με σαφή, ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο να τονίσουμε ότι οι μετοχές των τραπεζών είναι μη επενδύσιμες έχοντας κάκιστο διάγραμμα.
Οι τράπεζες με αρνητικά ίδια κεφάλαια, όπως η Εθνική είναι καταδικασμένες να κρατικοποιηθούν ενώ μόνο η Alpha και η Πειραιώς θα παραμείνουν εν δυνάμει ιδιωτικές.
Όταν οι ανάγκες για κεφάλαια φθάνουν τα 15,5 δισ. ευρώ και μαζί με τις προνομιούχες που πρέπει να επιστραφούν στα 17,8 δισ. ευρώ και χωρίς την πώληση της Finansbank είναι προφανές ότι μόνο ένας δρόμος υπάρχει για την Εθνική η κρατικοποίηση.
Επίσης στις 7 Μαρτίου όλες οι μετοχές των τραπεζών θα εξέλθουν από τους βασικούς δείκτες και ως εκ τούτου χρειάζεται προσοχή.
Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τραπεζών και Τρόικας για τον χρόνο παράτασης των αμκ θα καταλήξει στο καλύτερο σενάριο σε μια σιωπηρή μικρή ανοχή για τις αμκ ίσως λίγων εβδομάδων.
Προσεχώς έρχονται ανακοινώσεις. Πρώτη θα ξεκινήσει η Attica Bank, σε 10 μέρες ανακοινώνει χρονοδιάγραμμα η Alpha Bank και ακολούθως, άμεσα, η Πειραιώς και η Εθνική.

Όλες οι αμκ σχεδόν ταυτόχρονα και τον Απρίλιο θα κριθεί η ανοχή λίγων εβδομάδων


Σχεδόν ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν οι μεγάλες αυξήσεις κεφαλαίου των 3 συστημικών τραπεζών σύμφωνα με πηγές στις διοικήσεις.
Από τις πρώτες επαφές με την Τρόικα γνωστοποιήθηκε ότι οι διαδικασίες πρέπει να ξεκινήσουν κανονικά και θα αποφασιστεί τον Απρίλιο ότι θα κορυφώνεται η διαδικασία της ανακεφαλαιοποίησης αν θα δοθεί ελάχιστος χρόνος ανοχής λίγες εβδομάδες μέσα στον Μάιο.
Με βάση τραπεζικές πηγές εντός των επόμενων δύο εβδομάδων θα υπάρξουν σαφείς ανακοινώσεις από την Νέα Εθνική, την Alpha και την Πειραιώς για τα σχέδια υλοποίησης αυξήσεων κεφαλαίου.
Προφανώς ο συνωστισμός δεν αποφεύγεται και ουσιαστικά οι τρεις τράπεζες θα επιδιώξουν να αντλήσουν 18,6 με 18,8 δισ. ευρώ ή το 10% της ελάχιστης συμμετοχής τον Απρίλιο.
Η εξέλιξη αυτή είναι άκρως αρνητική γιατί πρέπει να συμπεριληφθούν και οι προσπάθειες των μικρών τραπεζών που χρειάζονται 770 εκατ ευρώ.
Πρακτικά λοιπόν για το 10% της ελάχιστης συμμετοχής των μεγάλων τραπεζών χρειάζονται 1,86 με 1,88 δισ. ευρώ και για τις μικρές 770 εκατ ευρώ 2,6 με 2,7 δισ. ευρώ πρέπει να βρεθούν τον Απρίλιο.
Τα 770 εκατ των μικρών τραπεζών, δεν περιλαμβάνουν την Millennium bank και την νέα Proton bank, ούτε την Geniki αλλά περιλαμβάνουν τα 400 εκατ της Attica Bank, τα περίπου 120 εκατ της Probank που χρειάζεται να συγκεντρώσει σε σύνολο 280 εκατ τα 168 εκατ της FBBank και τα 78 εκατ. της Πανελλήνιας τράπεζας. Είναι ξεκάθαρο ότι ο συνωστισμός αυξήσεων κεφαλαίου αποτελεί το πρώτο μεγάλο μειονέκτημα της διαδικασίας. Οι 450 χιλιάδες μικρομέτοχοι σε ποια αύξηση κεφαλαίου πρέπει να συμμετάσχουν;
Ένας μικρομέτοχος στην Εθνική και ταυτόχρονα στην Alpha και στην Πειραιώς θα συμμετάσχει σε μια σε δύο ή σε καμία αύξηση κεφαλαίου; Η συμμετοχή των μικρομετόχων στις αυξήσεις κεφαλαίου θα είναι πολύ χαμηλή, υπερβολικά χαμηλή όπως διαφαίνεται. Π.χ. Υπάρχει τράπεζα που έχει προβλέψει ότι θα συγκεντρώσει από μικρομετόχους 30 εκατ σε σύνολο πολλών δισεκατομμυρίων.

Στην  κρίσιμη τεχνικά ζώνη των 970 μονάδων το ΧΑ

Σημάδια κόπωσης δείχνει η χρηματιστηριακή αγορά με τεχνικούς όρους.
Τεχνικά το ΧΑ εφόσον διασπάστηκαν προηγούμενα τεχνικά σημεία βρίσκεται κάτω από τις 1000 μονάδες, χάνοντας σήμερα και την κρίσιμη ζώνη των 970 μονάδων. Η διάσπαση αυτής της περιοχής είναι ασφαλώς αρνητικό σημάδι, καθώς ανοίγει το δρόμο για χαμηλότερα.
Οι 1000 μονάδες αποτελούν σημείο αναφοράς.
Μόνο με αποφασιστική υπέρβαση των 1000 μονάδων μπορεί εκ νέου να καλλιεργηθούν προσδοκίες βραχυχρόνια. Ως προς τα τελικά σημεία στήριξης οι 980-970 και εν συνεχεία 950 μονάδες είναι κρισιμότατα. Αν διασπαστούν η αγορά θα μπορούσε να δει εκ νέου τις 900 μονάδες.
Αν η αγορά επανέλθει στις 1000 μονάδες πειστικά ίσως κινηθεί στο  εύρος διακύμανσης μεταξύ 1000 και 1050 μονάδων αν και δεν είναι αυτό το βασικό σενάριο.

Νέα μεγάλη πτώση στις μετοχές των τραπεζών
Νέα πτώση κατέγραψαν οι τραπεζικές μετοχές, ενώ ο κλαδικός δείκτης έκλεισε στις 156,85 μονάδες, ελάχιστα πάνω από το ιστορικό χαμηλό των 152,15 μονάδων της 5ης Ιουνίου του 2012!
Μπορεί να είμαστε μονότονοι αλλά δεν θα σταματήσουμε να προειδοποιούμε ότι ακόμη οι μετοχές των τραπεζών δεν έχουν δει τα πραγματικά τους ιστορικά χαμηλά τα οποία είναι από 30% έως 50% χαμηλότερα από τα τρέχοντα επίπεδα.
Η Εθνική ενδοσυνεδριακά άγγιξε νέα ιστορικά χαμηλά καθώς έφτασε να χάνει έως και -6,50%, έκλεισε στα 0,8990 ευρώ με πτώση -2,6% με όγκο των 6 εκατ. τεμαχίων και με αποτίμηση των 1,1 δισ. ευρώ. Θυμίζουμε ότι πλέον η Εθνική διαθέτει 1,26 δισ. μετοχές μετά την εισαγωγή των νέων μετοχών την περασμένη εβδομάδα. 
Η Alpha Bank δέχτηκε ισχυρές πιέσεις χάνοντας -7,14% της αξίας της με κλείσιμο στα 0,91 ευρώ διακινώντας όγκο 3,3 εκατ. τεμάχια στην αποτίμηση των 486 εκατ. ευρώ. 
Η Eurobank έκλεισε με πτώση -5,38% στην τιμή των 0,3870 ευρώ, με κεφαλαιοποίηση στα 214 εκατ. ευρώ.
Η Πειραιώς έκλεισε στα 0,2350 ευρώ, με πτώση -6%, όγκο 5,74 εκατ. τεμάχια και αποτίμηση 268 εκατ. ευρώ. 
Η Attica Bank έκλεισε στα 0,2390 ευρώ με πτώση -0,42% στην κεφαλαιοποίηση των 58 εκατ ευρώ.
Η μετοχή της Τράπεζας της Ελλάδος έκλεισε στα 15,40 ευρώ με πτώση -3,08% και αποτίμηση 306 εκατ. ευρώ.

Ισχυρή πτώση και στις μετοχές των Κυπριακών τραπεζών

Πτώση καταγράφεται και σήμερα στις μετοχές των κυπριακών τραπεζών με την Κύπρου να βρίσκεται στα 0,2170 ευρώ με πτώση -3,13% και αποτίμηση 389 εκατ. ευρώ και τη Λαϊκή Τράπεζα στα 0,0400 ευρώ με πτώση -6,98% και κεφαλαιοποίηση 162 εκατ. ευρώ.
Με βάση τα νεότερα στοιχεία οι κεφαλαιακές απαιτήσεις των κυπριακών τραπεζών εκτιμώνται στα 8,86 δισ. ευρώ ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι οι κεφαλαιακές ανάγκες σε Κύπρου και Λαϊκή είναι σχεδόν παραπλήσιες.
Επίσης θετική η παρέμβαση Αναστασιάδη του νέου Κύπριου προέδρου ο οποίος τάχθηκε κατά του haircut των καταθέσεων στην Κύπρο.

Ισχυρότατες πιέσεις στον FTSE 25 - Κρατούν ΟΠΑΠ, ΕΕΕΚ

Εντονότατες είναι οι πιέσεις που ασκούνται σχεδόν σε όλο το φάσμα του FTSE 25, καθώς σύσσωμες οι μετοχές του δείκτη κινούνται πτωτικά.
Στην κορυφή των πιέσεων βρίσκονται τίτλοι όπως ΔΕΗ, Ελλάκτωρ, Βιοχάλκο, ΕΛΠΕ, Jumbo, Μέτκα, Μυτιληναίος, MIG, Frigoglass και Folli Follie.
Η μετοχή της Coca Cola 3 E παρ' ότι γύρισε πτωτικά κρατάει σχετικά ευρισκόμενη στο -0,43% και στα 20,81 ευρώ με αποτίμηση στα 7,6 δισ. ευρώ!
Η Coca Cola 3 E είναι μια κλασσικά χειραγωγούμενη μετοχή, καθώς με επιρροή στο Γενικό Δείκτη 23%, σχεδόν δηλαδή το 1/4 της πορείας του, χρησιμοποιείται ως "μπαλαντέρ" για τον έλεγχο της γενικότερης τάσης...
Ο ΟΤΕ έχει χάσει τη στήριξη των 6 ευρώ πλέον και διαπραγματεύεται στα 5,86 ευρώ με πτώση -1%, με αποτίμηση στα 2,86 δισ. ευρώ. Πλέον, έχει  κρίσιμο τεχνικό σημείο στήριξης τα 5,5 ευρώ και αντίστασης τα  6,20 ευρώ.
Η μετοχή των ΕΛΠΕ βρίσκεται στα 8,13 ευρώ με ισχυρή πτώση -3% με κρίσιμα τεχνικά σημεία τα 7,8 ευρώ ως στήριξη και 8,50 ευρώ ως αντίσταση.
Ο ΟΠΑΠ διαπραγματεύεται στα 6,60 ευρώ στο +0,6% με κρίσιμο τεχνικό σημείο στήριξης τα 6,5 ευρώ.
Η ΔΕΗ βρίσκεται στα 6,92 ευρώ με πτώση -4,3% συνεχίζοντας την διορθωτική πορεία της, καθώς προέρχεται και από το -4,26% της Παρασκευής.
Η Τιτάνας βρίσκεται στα 14,35 ευρώ με πτώση -1,03% και αποτίμηση 1,094 δισ. ευρώ, η Motor Oil στα 8,60 ευρώ στο -2,74%, η Jumbo στα 6,95 ευρώ με πτώση - διόρθωση -4,40%, η Folli Follie στα 13,15 ευρώ με πτώση -4,15% και η Βιοχάλκο στα 4,09 ευρώ με πτώση -5,32%.
Η Μέτκα διαπραγματεύεται στα 11,27 ευρώ με πτώση -5,45% και αποτίμηση 585 εκατ. ευρώ, ενώ η Μυτιληναίος βρίσκεται στα 4,87 ευρώ με πτώση -4,32% με αποτίμηση 569 εκατ. ευρώ.
Ο ΟΛΠ διαπραγματεύεται στα 18,72 ευρώ με πτώση -3,01% με πολύ μικρό ξανά όγκο, η Intralot στα 2,19 ευρώ με πτώση -2,67%, η Eurobank Properties στα 5,85 ευρώ με άνοδο +0,52%, η Τέρνα Ενεργειακή στα 3,16 ευρώ με πτώση -0,94% και η Ελλάκτωρ στα 1,92 ευρώ με πτώση -3,03%.
Η MIG βρίσκεται στα 0,4070 ευρώ με πτώση -3,78% με τεχνικό σημείο στήριξης τα 0,38 ευρώ και αντίστασης τα 0,44 ευρώ.
Η ΕΧΑΕ διαπραγματεύεται στα 4,83 ευρώ με πτώση -2,03% και η Frigoglass στα 5,27 ευρώ με πτώση -3,66%.

Νέα επιδείνωση στις αποδόσεις ομολόγων και CDS στην Ευρώπη

Νέα επιδείνωση σημειώνεται στις αγορές ομολόγων απόρροια των ανησυχιών για την Ιταλία αλλά και την Πορτογαλία καθώς το πρόγραμμα της Τρόικα έπεσε έξω. Στα CDS στην Ελλάδα 25% ή 2.500 μονάδες βάσης. Στην  Ιρλανδία τα CDS στις 177 μ.β. στην Πορτογαλία 410 μ.β..
Στην  Ισπανία 280 μ.β. στην Ιταλία 290 μ.β. στην Γαλλία 79 μ.β. και στην Γερμανία 391 μ.β.
Οι  αποδόσεις των ομολόγων στην 10ετία στην Ευρώπη κινούνται ανοδικά  λόγω του αρνητικού κλίματος. Στην Ισπανία η απόδοση στην 10ετία στο 4,90% από 4,88%.
Στην Ιταλία 4,83% από 4,72%,  στην Γαλλία 2,10%, στην Πορτογαλία 6,31% από 6,21%, στο Βέλγιο 2,13% και στην Ιρλανδία 3,77%. Να αναλογιστούμε ότι το ελληνικό 10ετές ομόλογο βρίσκεται στο 11%. Η Γερμανική 10ετία στο 1,41%, κινείται πτωτικά.   
Το ευρώ στα 1,2987 δολάρια κινείται έντονα πτωτικά  με ημερήσια διακύμανση 1,2984 δολάρια με 1,3031 δολάρια.

Πτωτικά  τα ελληνικά ομόλογα  - Έως 9,55% οι αποδόσεις

Πτωτικά  κινούνται οι τιμές των νέων ελληνικών ομολόγων στην ΗΔΑΤ ακολουθώντας την επιδείνωση  του κλίματος στις αγορές ομολόγων της Ευρώπης.
Οι τιμές των 20 ομολόγων διαπραγματεύονται στην δευτερογενή αγορά σε μέσους όρους στις  43 μονάδες βάσης. Να σημειωθεί ότι είχε εκδηλωθεί ακραία κερδοσκοπία από hedge funds που ανέβασαν τις τιμές των ομολόγων αλλά τώρα η τάση έχει αλλάξει σε ελεγχόμενα και όχι ακραία πτωτική. Το εύρος αγοράς πώλησης των 20 νέων ομολόγων  διαμορφώνεται στις 42,5 με 43,5 μονάδες βάσης.
Είναι προφανές ότι η αγορά ομολόγων θα είναι καθοδηγούμενη, χειραγωγούμενη και υπό την συνεχή επήρεια της κερδοσκοπίας λόγω της ρηχότητας της.
Στο ομόλογο 2023 οι τιμές κινούνται μεταξύ 51,85 με 53,2 μονάδες βάσης ή απόδοση 11%.
Στο ομόλογο 2042 οι τιμές κινούνται μεταξύ 39,50 με 41,40 μονάδων βάσης ή απόδοση 9,55%.  

http://www.bankingnews.gr/bank-insider/item/81164-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BE%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-short-selling-%CE%BF%CE%B4%CE%AE%CE%B3%CE%B7%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CF%84%CF%8E%CF%83%CE%B7-206-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-bofa-citi-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8E%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%AD%CF%89%CF%82-7-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%87%CF%8E%CF%82-%CF%84%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CF%87%CE%B1%CE%BC%CE%B7%CE%BB%CE%AC-%E2%80%93-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BF-%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%BC%CE%BA-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B8%CE%B1-%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%B8%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CF%8C%CE%BD-%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AF

No comments: