30.6.08

ETE by Sparta II

Η νέα τιμή στόχος της ΕΤΕ θα είναι τόσο χαμηλή που ΔΕΝ θα το πιστεύετε. Δίνουμε στον Τάκη διορία 6 μηνών να ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ το σαπάκι την Finansbank . μετά θα είμαι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ.
(η Κύπρου αγόρασε με 300 εκατομ ευρώ τράπεζα στη ΡΩΣΙΑ με 200+ καταστήματα. με ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ καταθέσεων και με νόμισμα ατράνταχτο λόγω πετρελαίου και δυνατής ρωσικής οικονομίας. η ΕΤΕ τί στο ΔΙΑΟΛΟ αγόρασε με 3 δις ευρώ ?
και επιτέλους πείτε στον ΜΑΚΑΚΑ τον theokaratza που γράφει στο φόρουμ για καταθέσεις Finansbank ότι οι καταθέσεις είναι οι σωστές στην ανακοίνωση , δηλ κλάφτα Χαράλαμπε για 1 λίρα κατάθεση 3 σε δάνειο . αυτές που βλέπει ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ στις λογιστικές καταστάσεις της Finansbank είναι μέσα και καταθέσεις σε συνάλλαγμα της ΕΤΕ Ελλάδος και έτσι μειώνεται ο δείκτης δάνεια/καταθέσεις . για αυτό άλλωστε στις ενοποιημένες καταστάσεις εξαλείφεται. μα ΠΌΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ είναι ο ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ και παρασύρει κοσμάκη μέσα? Όπως έχω πει οι παππούδες στην Ελλάδα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ τους ξυπόλυτους Τουρκαλάδες. η Finansbank τώρα δεν θα είχε αξία πάνω από 50 εκατομ ευρώ στην πιάτσα. είναι Ευρωβ στο 3 φορές χειρότερο και είναι και τουρκική με νόμισμα της πλάκας. 50 εκατομ ευρώ θα αγοραζόταν τώρα ΑΝ δεν είχε ΦΑΛΙΡΗΣΕΙ

στην Finansbank η πλάκα είναι ότι ΟΛΟΙ σας έχετε πειστεί ότι ήταν φοβερή και τρομερή η κίνηση . ΟΛΟΙ σας. λέτε άλλαξε τα δεδομένα της ΕΤΕ κτλ. ΟΛΟΙ σας. Θρασσάκος , share κτλ. ΟΛΟΙ σας.ΑΜ ΔΕ. λοιπόν 2-3 δεδομένα. Δάνεια προς καταθέσεις 300 % περίπου (θυμίζω Ευρωβ στο 125 % και τί ξύλο έφαγε). Νόμισμα τουρκική λίρα (Ευρωβ ευρώ) με υποτιμήσεις για πλάκα - 30 % και - 40 % . Βασικός μέτοχος ΑΓΝΩΣΤΟΣ διεθνώς και ΕΜΕΙΣ τον κάναμε πλούσιο (Ευρωβ με βασικό μέτοχο 42 % τον Λάτση , έναν από τους 50 πλουσιότερους κροίσους εδώ και ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ)Η Ευρωβ κοντεύει να εξαυλωθεί. η Finansbank με δείκτη δανείων/καταθέσεων στο 300 % , σε χώρα της ΠΛΑΚΑΣ , με νόμισμα της πλάκας , με βασικό μέτοχο Κοσκωτά στυλ που τον κάναμε μάγκες οι Ελληνες παππούδες ,πού θα ήταν τώρα ?Ούτε στα 50 εκατομ ευρώ . για να μην πω ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ. ΦΑΛΙΜΕΝΤΟαυτή είναι η ΦΟΒΕΡΗ κίνηση του Τακούλη. που τον έχετε για θεό. ΜΑΛΑΚΕΣ όλοι σας. για ΠΡΩΤΗ φορά στην ιστορία η ΕΤΕ θα γίνει ελλειμματική σε καταθέσεις. για πρώτη φορά το ρίσκο που παίρνει είναι το μεγαλύτερο.και οι Τουρκαλάδες παίρνουν τα δάνεια , καταθέσεις ΓΙΟΚ (σε ελληνική τράπεζε κανείς δεν βάζει λεφτά), ε και όταν δεν πληρώνουν , θα κάνουν 2-3 διαδηλώσεις , θα πουν έξω οι Ελληνες από την Τουρκία και η κυβέρνηση θα πει , ωραία δεν χρωστάει κανείς Τούρκος στην Finansbank. γιατί θα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ κανείς στην Ελλάδα ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΗΣ ?ΜΑΛΑΚΕΣ όλοι. η Finansbank είναι η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της ΕΤΕ .
ΜΟΝΟΣ ο Σπάρτης το είπε όταν όλοι σας ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΑΝ. δημοσιογράφοι , αναλυτές , εσείς κτλ.

ΕΤΕ – Finansbank

Θυμάστε τα άρθρα μου όταν ΟΛΟΙ θαύμαζαν την ΕΤΕ και τα κέρδη από την Τουρκία ! θυμάστε τί έλεγαν ΟΛΟΙ ! πώς με κορόιδευαν ! κάποιοι μάλιστα πιτσιρικάδες του Deree Δημόπουλοι και σία σήκωναν και άρθρα προσπαθώντας να δείξουν ότι κάνει λάθος , ο ΠΟΙΟΣ ? Ο Σπάρτης ! ήμαρτον μάγκες !

ΟΛΑ όσα είπα έχουν γίνει πραγματικότητα. Η Finansbank συνοπτικά ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΜΟΝΟ. Το έχουν πάρει πρέφα όλοι οι Τουρκαλάδες και ζητάνε δάνεια που δεν θα πληρώσουν ΠΟΤΕ. Καταθέσεις ΜΗΔΕΝ αφού είναι γιουνανιστάν και δεν βάζουν ούτε μια λίρα

Λόγος δανείων προς καταθέσεις 300 % περίπου. Η Ευρωβ έχει 125 % και σχεδόν την εξαύλωσαν . την έχουν πηδήξει 50 αραπάδες την Ευρωβ με δείκτη στο 125 % ενώ η Finansbank έχει 300 %. Ευρωβ ισχυρός μέτοχος Λάτσης με 42 % , από τους πλουσιότερους ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. Και πάλι το γαμήσι που έφαγε απίστευτο. Τουρκική . μέτοχος ένας χοντρομπαλάς τύπος σαν τον Κοσκωτά που ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ πούλησε το σαπάκι για 3 δις . Νόμισμα. Ευρωβ στο ευρώ , το ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ παγκοσμίως. Και σε λίγο θα αγοράζουμε Ευρωβ σε τιμή Λανέτ. Τουρκική . Νόμισμα Λίρα . με τις υποτιμήσεις αλά δραχμή – 30 και – 40 % για πλάκα. Και σε χώρα με κινδύνους απίστευτους

Με τη δεδομένη κρίση η Finansbank ή θα άξιζε περί τα 50 εκατομ ή το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ θα είχε ΦΑΛΙΡΙΣΕΙ. Αυτό είναι το ΔΙΑΜΑΝΤΙ που αγοράσαμε κύριοι.

Εδώ η ΕΤΕ έριξε 3 + 6,5 δις περίπου καταθέσεις ΕΤΕ Ελλάδος δηλ παππούδων στην Finansbank, δηλ περί τα 11 δις ευρώ ελληνικά λεφτάκια ! 11 δις ευρώ σε δάνεια Τουρκαλάδων που ένας θεός ξέρει πόσο θα υποτιμηθεί το νόμισμα ή ΑΝ θα τα πληρώσουν ποτέ.

ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ή ακόμα ΚΟΙΜΑΣΤΕ ?

Κάθε τρίμηνο περί τα 0,7 δις ευρώ ΦΕΥΓΟΥΝ από παππούδες Ελληνες και πηγαίνουν να στηρίξουν Finansbank. Kάθε 3 μήνες ! για ΠΡΩΤΗ φορά ( το ξαναγράφω ΠΡΩΤΗ. 1. πρώτη. 1η) φορά στην ιστορία η ΕΤΕ θα γίνει ελλειμματική σε καταθέσεις λόγω του σαπακιού και εσείς ΚΟΙΜΑΣΤΕ.

ΠΟΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ? και ΠΟΙΟΣ Τακούλης ? του φόρτωσε ο Τουρκαλάς το σαπάκι για 3 δις ευρώ ! ρε πλάκα κάνετε ! 1 τρις δραχμές και βάλε ! ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !

Ξυπνάτε ΓΑΜΩΤΟ . κοιμάστε όρθιοι.

Η ΕΤΕ αν δεν απεμπλακεί από Τουρκία θα ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. Δεν μπορεί να την στηρίζει άλλο. Το βρήκαν το κόλπο οι Τούρκοι . δάνεια από Finansbank που μετά θα κάνουν και 2-3 πορείες , θα κάψουν και ελληνικές σημαίες και δεν θα ξεπληρώσει κανείς και καταθεσούλες γιοκ

Τιμή στόχος ΕΤΕ. Κρατηθείτε . 0,30 ευρώ. Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι . καλά διαβάσατε . 0,30 ευρώ. Πρέπει να είμαστε σκληροί για να δείξουμε την ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ που έρχεται.

ΦΘΑΝΕΙ κύριε Τακούλη , άσχετε των αγορών. 11 δις ευρώ τους δώσαμε. Ας σταματήσει η ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ. Θα μας καταστρέψουν. ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

(και ιδίως εκείνος ο άσχετος ο theokaratzas που από τα 47 ευρώ μας έχει πρήξει τα ΠΑΠΑΡΙΑ. Που για να ξαναδεί 47 ευρώ η ΕΤΕ θα περάσουν 15 χρόνια)

No comments: