20.6.08

Oι Γερμανοί ξανάρχονται και είναι και ξαναμμένοι.Προστατέψτε τους πωπούς σας

Είναι το 1ο από τα 2 έκτακτα άρθρα που είχα υποσχεθεί και ΟΛΟΙ σας περιμένατε.Θα τα αναρτήσω και μετά θα ξανακατεβάσω το μπλογκ.Το 2ο άρθρο θα είναι το άρθρο φωτιά για το παπαδαριό και τις θρησκείες , το αποκαλούμενο και από τον Σπάρτη , Μεγαλύτερο παραμύθι από καταβολής κόσμου. Εκεί θα γίνει χαμός. ίσως το σηκώσω σε ξεχωριστό μπλογκ με τίτλο papadario.capitalblogs. Επειδή τα είχα υποσχεθεί και πολλοί τα περίμεναν , πρέπει να τα βγάλω. Άλλωστε θα υπάρχουν και στο βιβλίο που σκοπεύω να κυκλοφορήσω (με δικά μου έξοδα,αφού έχω το κασέρι) σε 2 χρόνια περίπου που θα κάνει πάταγο. Θα μιλάμε μέσα για όλη την Σπάρτεια κοσμοθεωρία. Από οικονομία ως πολιτική , μουσική και χορό π.χ. με Fuego (όσοι ήταν στην παράσταση ξέρουν. ακόμα και από τέτοια ξέρει ο Σπάρτης). Θα καταρρίψω έναν προς έναν όλους τους σύγχρονους μύθους. Από θρησκείες και κιρίζια έως ΗΠΑ λέει η ισχυρότερη χώρα του κόσμου ( εδώ γελάνε οι Γερμαναράδες και οι Ρώσοι ) με την ισχυρότερη οικονομία (εδώ πέφτουμε κάτω από τα γέλια) και έως το αν οι Led ήταν οι κορυφαίοι ή απλώς υπερτιμημένοι (μην ρωτήσετε πάλι γιατί θα πέσει καρπαζιά). ή αν ο Λούις έκανε αβέρτα μαύρο και το είχε ταράξει (μην ρωτήσετε ποιός Λούις γιατί θα πέσει και άλλη καρπαζιά. αν δεν ξέρετε ποιός , βγείτε ΤΩΡΑ από το Χαα. είστε κιρίζια με έλλειψη γενικών γνώσεων άρα τα ευκολότερα θύματα).

Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Χμ, θα ρωτήσει κάποιο γατόνι. Γιατί ΠΟΤΕ έφυγαν ? Αυτό είναι το σωστό. η Γερμανία είναι το νο1 τελειοκρατικό έθνος του κόσμου εδώ και τουλάχιστον 500 χρόνια. Σωματοδομικά και πνευματικά-εγκεφαλικά. Αυτό είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει ΟΣΟ και να χτυπιέστε κάτω όλοι οι Ελληνάρες τσάμπα μάγκες.

Όλα ξεκίνησαν από την μεγαλειώδη μάχη στο Δάσος (μην ρωτήσετε πάλι. ανοίξτε κανά βιβλίο) όπου τα Τευτονικά Κτήνη ξεκοίλιασαν τις ρωμαικές λεγεώνες . Στην πραγματικότητα ήταν ίσως η ωραιότερη μάχη γιατί ήταν σαν να βάζεις αρχαίους Σπαρτιάτες με μερικά σημερινά παιδάκια Emo να πολεμήσουν. δηλ τρεχάτε ποδαράκια μου και όποιος γλιτώσει από τα Κτήνη. Εμείς θα καθόμασταν σε μια γωνία και θα βλέπαμε τους κοντοπίθαρους Ρωμαίους να έρχονται αντιμέτωποι με τα Θηρία του βορρά που πολεμούσαν σαν τίγρεις με μέσα της πλάκας. Πολλοί ισχυρίζονται ότι ούτε ΕΝΑΣ (αριθμός 1 ) από τα Γερμανικά θηρία δεν έπεσε στην μάχη. Πώς άλλωστε είναι δυνατόν ? Σαν να βάζεις τον Lars Riedel το 2μετρο κτήνος της φύσης απέναντι σε κανάν κοντοπίθαρο Έλληνα του 1,70 . Χαμένοι από χέρι ήταν οι καψεροί οι Ρωμαίοι.

Αυτή η ήττα ή αλλιώς η εξολόθρευση ήταν αρκετή για να δημιουργήσει έναν απίστευτο μύθο και κανείς από τους κοντοπίθαρους να μην ενοχλήσει ξανά τα Κτήνη του βορρά. η πορεία ήταν αναμενόμενη. Εκμεταλλευόμενοι το πλεονέκτημα τους στη σωματοδομή και στην εγκεφαλική λειτουργία ( έρευνα έδειξε ότι οι Γερμανοί είναι το έθνος με το υψηλότερο IQ . και αυτό μάλιστα για τον απλό λόγο ότι έτρωγαν όπως όλοι οι μεγάλοι, π.χ. Σπαρτιάτες , κρέας σε μεγάλες ποσότητες και όχι λαχανικά για gay και αδερφές του ελέους φυτοφάγους λέει ) , μετά σάρωσαν τα πάντα. έχω έναν κατάλογο με τους μεγάλους του πνεύματος από Κλασική μουσική έως φυσική και επιστήμες. Το 70 % ήταν Γερμανικής - αυστριακής καταγωγής (δηλ γερμανικής , καθότι Αυστρία=Γερμανία όπως έχω πει αρκετές φορές) και αν υπολογίσω και επιρροές λόγω ζωής στη Γερμανία (αν και ξένοι) ή επαφής με Γερμανία εκτοξεύεται στο 87 % ! Δεν υπάρχουν άλλοι στον κατάλογο μόνο κάτι διάσπαρτοι Αγγλοι και Γάλλοι και ορισμένοι Ρώσοι.

Μετά τα χρόνια Κάιζερ και Βίσμαρκ (των θηρίων κλασικών Τευτόνων) , άρχισε να δημιουργείται η εντύπωση στους Γερμανούς ότι είναι όντως το νο1 έθνος παγκοσμίως ( και η εντύπωση , καίτοι λίγο ακραία , δεν είναι λαθεμένη. Αν κάποιος έχει ανοικτό μυαλό και δεν επηρεάζεται από άλλους παράγοντες π.χ. το τί έκαναν μετά επί Χίτλερ μακακίες κτλ. , οφείλει να ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ότι όντως είναι και με διαφορά μάλιστα το νο1 έθνος στην υφήλιο. ο Σπάρτης στην αρχή ήταν όπως ΕΣΕΙΣ. δεν ήθελε να το παραδεχτεί . η τσάμπα μαγκιά ελληνική δεν τον άφηνε. όπως και ο φόβος απέναντι στον Γερμανό που έχουν όλα τα άλλα έθνη. αλλά διαβάζοντας τόνους ύλης και επισκεπτόμενος την χώρα και έχοντας ΑΝΟΙΚΤΟ μυαλό , κατάλαβε ότι ναι είναι ανώτεροι , ναι είναι οι άριστοι των αρίστων ). αφού είχαν και τις επαφές με άλλους πολιτισμούς , η αλαζονεία τους μεγάλωσε ακόμα παραπάνω. Έβλεπαν π.χ. Γάλλους φαποεισπράχτορες . είναι δυνατόν να μην νιώσουν ανώτεροι ? ο Βίσμαρκ φυσικά έδωσε τον χρησμό. Ποτέ μην επιτεθείτε εναντίον των Ρώσων , των προαιώνιων εχθρών μας, αν δεν έχετε τελειώσει με τους υπόλοιπους. Και φυσικά ποιός μακάκας έκανε του κεφαλιού του και η Γερμανία έχασε την ευκαιρία να πετύχει το ΑΔΥΝΑΤΟ ,δηλ να κερδίσει ΟΛΗ την υφήλιο μόνη της ? ο Χίτλερ ο μακάκας φυσικά. αλλά αυτό λίγο μετά.

Άρχισε το όνειρο της Μεγάλης Γερμανίας και του μεγάλου Ράιχ. ο 1ος Παγκ Πόλεμος ήτο σκληρός και η Γερμανία έχασε , αλλά χωρίς στην ουσία να έχει χάσει. Τί εννοώ ? Αφήστε αυτό θέλει ένα βιβλίο ολόκληρο για να το εξηγήσω. η συνθηκολόγηση ήτο ατιμωτική για ένα έθνος τόσο υπερήφανο και τόσο ανώτερο έναντι των άλλων. Αυτό πολλοί Γερμανοί δεν το συγχώρησαν ποτέ. Και έτσι ο σπόρος του 2 Παγκ Πολέμου ήταν έτοιμος. ουσιαστικά η Γερμανία παραδόθηκε χωρίς να έχει χάσει τον πόλεμο ! Απίστευτο ? και όμως αληθινό. Αυτό το έθνος όμως δεν το βάζει κάτω εύκολα. Μέσα σε 30 χρόνια και ούτε τόσα ήταν έτοιμο για την τελική μάχη (όχι φυσικά των Εβραίων ή των τσιγγάνων του μακάκα Χίτλερ που ουσιαστικά ΑΤΙΜΩΣΕ την έννοια και την περηφάνια να λέγεται κανείς Γερμανός) . Δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους το ότι οι Γερμανοί είναι ικανοί μέσα σε 1-2 χρόνια να ξαναγίνονται από το μηδέν πρώτοι και πάλι. εγώ προσωπικά δεν βρίσκω λέξεις για αυτά τα γερμανικά θαύματα , πέραν του ότι ναι είναι οι άριστοι .

2 Παγκ Πόλεμος ή ο πόλεμος που ο μακάκας Χίτλερ έχασε μέσα από τα χέρια του. η Γερμανία από το 1933 ως το 1939 έγινε για ΠΛΑΚΑ (προσοχή για ΠΛΑΚΑ. προσοχή για πλάκα) η πρώτη δύναμη παγκοσμίως στρατιωτικά με τεχνογνωσία αιχμής από πυραυλικά συστήματα (Φον Μπράουν που μετά τον Β παγκ πολ , τον άρπαξαν στις ΗΠΑ και έκανε την ΝΑΣΑ και τους Αμερικάνους τσάμπα μάγκες. άλλη ιστορία και αυτή) μέχρι άρματα μάχης και από τα περίφημα Στούκας μέχρι την γνωστή βιομηχανία Krupp. Στην πραγματικότητα ήταν και μπροστά στην έρευνα για πυρηνικά όπλα. Μάλιστα έρευνα κατασκοπείας των ΗΠΑ το 1938 έδειχνε ότι σε 6 χρόνια η Γερμανία θα είχε την ΑΠΟΛΥΤΗ υπεροπλία στρατιωτικά και θα ήτο αδύνατο να ηττηθεί πια. αλλά εκεί μπλέξαμε με τον ΜΑΚΑΚΑ . ναι ναι ναι ναι ναι τον Χίτλερ. με τις φοβίες του για Εβραίους και τσιγγάνους και τέτοιες σαχλαμάρες. αρχίζει τον πόλεμο 5 χρόνια νωρίτερα από όταν έπρεπε. Άλλωστε και χωρίς πόλεμο όλοι φοβούνταν την Γερμανία και έστηναν πωπό. (βλέπε Αγγλία και τον gay πρωθυπουργό της ή Ρωσία και Μολότοφ-Ρίμπεντροπ σύμφωνο ταπεινωτικό για Ρωσία). είχε 5 χρόνια καιρό ο ΜΑΚΑΚΑΣ αλλά αυτός βιαζόταν να μείνει στην ιστορία.

Πέρα από τις σαχλαμάρες του με ολοκαυτώματα και που βιάστηκε , έκανε και τα εξής λάθη. τραγικά. Δουνκέρκη. Εκεί που είχε στριμώξει ΟΛΟΥΣ τους Άγγλους και θα τους αποτελείωνε μια και καλή ,αφού οι Γερμαναράδες τους είχαν περικυκλώσει τρώγοντας πασατέμπο (καθώς οι Γάλλοι είχαν ήδη διαλυθεί και είχαν πέσει στα 4 όπως πάντα οι καρπαζοεισπράχτορες της συμφοράς) , ΤΟΥΣ αφήνει να φύγουν. γιατί τους άφησε ? εδώ σας θέλω. Ερώτηση για το σπίτι . γιατί το έκανε αυτό ? για να δω τί ιστορία ξέρετε.

Πιο πέρα. Έχει καταλάβει όλη την ηπειρωτική Ευρώπη για ΠΛΑΚΑ (και την Ελλάδα φυσικά όπου οι φαφλατάδες κοντοπίθαροι Ιταλοί δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι. Ε, είδαν και απόειδαν οι Γερμανοί στέλνουν μερικούς εδώ και μας κατέλαβαν έτσι σαν σε παρέλαση . Για πρωινό κολατσιό . όσο και να φωνάζετε , αυτή είναι η αλήθεια. ποιοί έλληνες ήρωες βρε Τσόρτσιλ ή τάχα ο Χίτλερ επαίνεσε τους Έλληνες . εμ φυσικά αφού το πρότυπό τους ήτο η αρχαία αδάμαστος Σπάρτη ). Ωραία βρε ΜΑΚΑΚΑ τώρα γιατί επιτίθεσαι εναντίον της ρωσικής αρκούδας ? Κατάλαβε τους Άγγλους , κανόνισε τα νώτα σου από εκεί , περίμενε 1-2 χρόνια να βγάλουν τα βαυαρικά εργοστάσια και οι πρέσες γερμανικά ασταμάτητα τανκς και ΜΕΤΑ επιτίθεσαι εναντίον των Ρώσων. Χωρίς Αγγλία , οι Αμερικάνοι ΠΟΤΕ (ποτέ. ποτέ. ποτέ) δεν θα μπορούσαν να εισβάλουν στην ηπειρωτική Ευρώπη . αφού για την απόβαση στην Νορμ έκαναν 1,5 χρόνο προετοιμασία και προγεφύρωμα στην Αγγλία. Χωρίς αυτήν , πώς θα έρχονταν μέσα σε γερμανικό έδαφος και ξηρά ? με τα πλοία θα ταξίδευαν από εκεί ως εδώ ?

Απλά πράγματα. Έτσι έχοντας τα νώτα σου καλυμμένα , θα ήταν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να σου κάνουν εισβολή ηπειρωτικά. Έκανες και λίγο υπομονή τα εργοστάσια στην κοιλάδα του Ρουρ (χμ , για πείτε πώς την αποκαλεί ο Τόλκιν ? ακόμα μια ερώτηση γενικών γνώσεων. και από Τόλκιν ξέρει ο Σπάρτης. κινητή εγκυκλοπαίδεια είπαμε) να παράξουν γερμανικές μηχανές πολέμου και μετά έκανες την μεγάλη επίθεση στους Ρώσους. και αυτή την φορά θα τους ξεπάστρευες μια και καλή όπως είναι επιθυμία των Γερμανών εδώ και αιώνες για τους προαιώνιους εχθρούς τους. αλλά όπως ξέρετε η μακακία που τον έδερνε , κατέστρεψε την Γερμανία. Και δεν είναι τόσο το ότι έχασε τον πόλεμο που ήταν πόλεμος απίστευτος , δηλ ένα έθνος ΜΟΝΟ του εναντίον όλων των άλλων (και παραλίγο και να κέρδιζαν οι αθεόφοβοι) ,αλλά αυτό που είπα πιο πριν. ότι με τα ολοκαυτώματα, η αξία του να είσαι Γερμανός έγινε βρισιά. αντί να είναι υπερήφανοι ως έθνος τελειοκρατικό και ανώτερο , ένιωθαν πια οι περιθωριακοί αιμοδιξείς . αυτό είναι ασυγχώρητο , αν και τα τελευταία χρόνια διακρίνω μια νέα τάση εθνικής υπερηφάνιας στους Γερμανούς και χαίρομαι (αλλά και φοβάμαι ενδόμυχα. Γερμανοί είναι . πού ξέρεις?)

Το τέλος του πολέμου βρήκε μια Γερμανία ΠΛΗΡΩΣ (πλήρως. πλήρως.πλήρως.πλήρως) κατεστραμμένη και διαιρεμένη σε 2 κράτη. Με δυνάστες και με αυστηρούς ελέγχους στα πάντα. επίσης το ΝΑΤΟ που δημιουργήθηκε για να <<βάλει τις ΗΠΑ μέσα στο παιχνίδι , να βγάλει τη Ρωσία έξω και το ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ . Να ΚΡΑΤΗΣΕΙ τη Γερμανία ΚΑΤΩ>> (λόγια Τσόρτσιλ) και φυσικά ο όρος του Ντε Γκωλ (αλλά και Στάλιν , Ρούζβελτ,Τσόρτσιλ καθότι ΟΛΟΙ τους φοβούνταν) να μην αποκτήσει ΠΟΤΕ η Γερμανία πυρηνικά όπλα (αφού αργά ή γρήγορα όλοι ήξεραν ότι οι Γερμανοί θα ξαναγίνουν πρώτοι λόγω ανωτερότητας).

Και όμως. Και πάλι τα κατάφεραν οι αθεόφοβοι. Το γερμανικό θαύμα ήταν εκεί. Σε 15 χρόνια μέσα πάλι στην πρωτοπορία της υφηλίου. Τί να πεί κανείς ? Απλά το ΒΟΥΛΩΝΕΤΕ και κάθεστε να θαυμάσετε το έθνος της υπεροχής. αφού έστρωσαν τα πράγματα , ήρθε η ώρα να σκεφθούν πάλι αυτό που ΠΑΝΤΑ έχουν στο νου τους. Πώς θα κάνουν κουμάντο . ο πόλεμος δεν ήταν πια επιλογή . έπρεπε να βρεθεί κάτι άλλο. ο καπιταλισμός ήταν η λύση. θα επιβληθούν πια οικονομικά και στο τέλος και στρατιωτικά. Αυτό ήθελε ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ πλάνο.

οπότε τί κάνουμε ? Εκμεταλλευόμαστε το ΜΟΝΙΜΟ και ΑΙΩΝΙΟ στρατηγικό πλεονέκτημά μας σαν Γερμανία. την εξυπνάδα μας που είμαστε 1.000.000 κλάσεις πάνω από τους άλλους. Με αποτέλεσμα το ΜΟΝΙΜΟ και ΑΙΩΝΙΟ στρατηγικό πλεονέκτημά μας στη Βιομηχανική παραγωγή που αυτή και ΜΟΝΟ δείχνει αν μια οικονομία πάει καλά ή όχι. Και αφήστε τους αγγλοσάξωνες οικονομολόγους να μιλάνε για νέα οικονομία και παπαριές του κώλου. Η Ευρωπαική ένωση ήταν το πρώτο στάδιο για να συνηθίσουν σιγά σιγά οι ευρωπαικοί λαοί την συμβίωση με τους απεχθείς πριν Γερμαναράδες , μετά για να εναρμονιστεί το ΔΙΚΑΙΟ (βασικό αυτό ) και μετά η συνθήκη του Μάαστριχτ. ή η αποκαλούμενη συνθήκη της Bundesbank. σαν να ήταν δημιούργημα Γερμανού κεντρικού τραπεζίτη. Τα κριτήρια πλήρως γερμανικά (αλλά και ελαστικά . Προσέξτε εδώ. ελαστικά) και πάρε να έχεις.

Έχοντας τα πλεονεκτήματα που έχω εξηγήσει σε ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ άρθρο μου για τον πληθωρισμό πριν καιρό (διαβάστε το για να μην τα ξαναγράφω) και της ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ξεπεραστεί γερμανικής τεχνογνωσίας και ανωτερότητας σε ΟΛΑ σχεδόν τα είδη βιομηχανικής παραγωγής, ήρθε η ώρα να ΣΒΗΣΟΥΝ από τον χάρτη όλες τις υπόλοιπες ευρωπαικές βιομηχανίες. Ισπανία πάπαλα , Πορτογαλία πάπαλα , Ελλάδα τί να πείς , μόνο να γελάσεις μπορείς όταν ακούς Ελλάδα και βιομηχανία στην ίδια φράση , Γαλλία αγκομαχά αλλά την σβήνουν με ταχείς ρυθμούς. Ευρωπαική βιομηχανία = Γερμανική βιομηχανία ή θυγατρικές γερμανικών βιομηχανιών ή εταιρίες που προμηθεύονται πρέσες από γερμανικές

Το ευρώ , δηλ το μάρκο τους , σαν σκληρό και ισχυρό νόμισμα που είναι (λόγω πληθωρισμού που είναι το ΠΡΩΤΟ μέγεθος και όχι η εικονική ανάπτυξη τύπου ΗΠΑ , δηλ οικονομία των χαρτιών και του αέρα κοπανιστού) , ΔΕΝ υποτιμάται. άρα πια οι ιταλικές ή οι πορτογαλικές βιομηχανίες δεν μπορούν μέσω υποτίμησης της λιρέτας π.χ. να ξαναγίνουν ανταγωνιστικοί. άρα ? Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι . καλά καταλάβατε. Κλείσιμο . Λουκέτο. Χωρίς το όπλο της υποτίμησης δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τους Κινέζους π.χ. οι Ιταλοί στα ρούχα ή οι Έλληνες κτλ. και τυχαίο ? αλλά οι Γερμανικές βιομηχανίες δεν έχουν τέτοιο πρόβλημα γιατί είναι σε τομείς state-of-the-art και βαριάς παραγωγής , μηχανολογικές και πλήρους εξειδίκευσης που δεν ανταγωνίζονται διεθνώς (θυμάστε το άρθρο του Newsweek . έλεγε αυτό το τελευταίο . ότι οι Γερμανικές βιομηχανίες είναι σε Niche τομείς και τόσο κορυφαίες που είναι αδύνατον να τις ανταγωνιστεί κανείς). ποιές πλήττονται ? ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες χώρες . Τυχαίο ? έτσι είναι αν έτσι νομίζετε.

Ο ιστός της αράχνης έχει μαντρώσει όλη την Ευρώπη πια στα δίχτυα τους. Και αντίο ζωή.χωρίς βιομηχανίες πώς θα πολεμήσεις ? Έλλειψη παραγωγής = πλήρης εξάρτηση. σε έναν πόλεμο θα είσαι χαμένος από χέρι. οπότε σβήνουν τις βιομηχανίες του Νότου , σβήνουν με την ΚΑΠ την αγροτιά (όπου οι Γερμανοί δεν έχουν και παράδοση πλην κτηνοτροφίας που είναι δυνατοί ) , σβήνουν τις οικονομίες των κοντοπίθαρων Μεσόγειων και τους στέλνουν στη φυσική τους θέση. Καρπαζοεισπράχτορες και σερβιτόρους τους στις διακοπές τους τα καλοκαίρια . Σερβιτόρους των Γερμανών συνταξιούχων. Για αυτό άλλωστε και τα ΕΛΑΣΤΙΚΑ κριτήρια για την ένταξη στο ευρώ. για να μπαίνουν όλοι. Το πιάσατε το υποννοούμενο έτσι μάγκες ?

Για τις άλλες χώρες τις βαλκανικές και τις ανατολικές, κανονίζουν οι Αυστριακοί. Δείτε τα πλοκάμια Γερμανικών και Αυστριακών εταιριών στην Αν.Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Τράπεζες,τηλεπικοινωνίες , ενέργεια. Αυστριακοί και Γερμανοί. ακόμα και αλευράκι (βλέπε Λούλη) αυστριακό-γερμανικό θα τρώει ΟΛΗ η ευρώπη σύντομα. οπότε καθάρισαν με τους μεσόγειους φαφλατάδες, καθάρισαν με Ανατολή-Βαλκάνια , ο Lebensraum είναι έτοιμος. οι Βόρειοι είναι δικοί τους. Βλέπε Δανία - Νορβηγία κτλ. Άλλωστε κατά την κλασική γερμανική ιδεολογία , ανήκουν στην φυλή τους (το πιάσατε το υποννοούμενο ,έτσι μάγκες?) . Και ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.

Διαβάστε το σημερινό άρθρο της Ημερησίας ( αυτά τα έλεγε ο Σπάρτης χρόνια τώρα. και ο Imst85 σε ένα σχόλιο του πονηρεύτηκε λίγο για το τί σημαίνει το ευρώ)

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&tag=9510&pubid=1491091

Ούτε ο Σπάρτης να το έγραφε ! όπως και εκείνα τα άρθρα στο Newsweek . Germany-Factory of Factories (ο ύμνος στην γερμανική βιομηχανία) ή του M. Wolf άλλοι ύμνοι ή του ΔΝΤ μελέτη ΕΙΔΙΚΗ για να εξηγήσει ΠΩΣ η Γερμανία είναι η μόνη χώρα που όχι μόνο δεν πέφτουν οι εξαγωγές της , αλλά κάνει ΚΟΥΜΑΝΤΟ κτλ.

Όλοι αυτοί είναι σαν να διαβάζουν Σπάρτη ! ή το άλλο το σημερινό άρθρο

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12337&subid=2&tag=9360&pubid=1491096

Ποιός κρατά τα σκήπτρα στην Ευρώπη ? ΟΛΟΙ απάντησαν οι Γερμανοί !

Αυτό το έλεγα εδώ και μήνες. Όλοι στο εξωτερικό μιλάνε για την Γερμανία. στα μουλωχτά φυσικά. ή όπως έχω πει. Οι Γερμαναράδες ξανάρχονται.

Νο1 χώρα σε εξαγωγές 6 χρόνια στη σειρά αν και μόλις 81 εκατομ ( και κάποιοι έλεγαν η Κίνα θα την περάσει φέτος. ΑΜ ΔΕ ! δείτε στοιχεία Κίνας πώς έπεσαν οι εξαγωγές της Φεβρουάριο και το πλεόνασμά της σχεδόν στα 5 δις δολ δηλ 3 δις ευρώ τσίμα τσίμα. ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ ! μάλιστα η διαφορά θα μεγαλώσει. η Γερμανία τρέχει με + 9 % σε εξαγωγές και 20 δις ευρώ τον μήνα σε πλεόνασμα. και βρείτε τον 2ο !)

Νο1 χώρα σε εμπορικό πλεόνασμα (έχω χάσει το μέτρημα πια. και φέτος που η Κίνα θα πέσει σε πλεόνασμα η διαφορά μπορεί να πιάσει και το + 50 % και βάλε)

Νο1 χώρα σε παραγωγή πρεσών , δηλ νο1 χώρα σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τεχνογνωσία (και βρείτε τον 3ο. γιατί δεύτεροι είναι οι Ιάπωνες)

Με ανεργία να μειώνεται σε ΧΑΜΗΛΟ 15ετίας ( αυτό που είπα. χρειάστηκαν 15 χρόνια να κάνουν τους τεμπελχανάδες Ανατολικογερμανούς , κλασικούς Γερμανούς. επιδοτήσεις δις και τρις ευρώ . η μεγαλύτερη μεταφορά εισοδήματος στην ιστορία ήταν αυτή τα τελευταία 15 χρόνια. αλλά τώρα που η Ανατολ Γερμανία γίνεται κλασική γερμανική μηχανή , ΑΝΤΕ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ)

Με δείκτες ΟΛΟΥΣ βελτιούμενους και σε ρυθμούς βολίδας (εξαγωγές υψηλό 17 ετών , ανεργία χαμηλό 15 ετών , βιομηχανική παραγωγή στα ύψη κτλ)

Με γείτονες και ανταγωνιστές της ΠΛΑΚΑΣ ( Έλληνες, Ισπανούς, Πορτογάλους σερβιτόρους δηλ. και Γάλλους , ε ξέρετε τί. Γάλλος = ο μόνιμος καρπαζοεισπράχτοράς των Γερμανών)

και για λουκουμάκι ? άνοιξε συζήτηση αν θα πρέπει να κλείσουν τα πυρηνικά εργοστάσια που είχαν προγραμματίσει να το κάνουν (και δεν πρέπει να κλείσουν γιατί η πυρηνική ενέργεια είναι η φθηνότερη και καθαρότερη.) . αλλά το ανησυχητικό είναι άλλο. ήδη ακούγονται φωνές στην Γερμανία να αποκτήσει πυρηνικά όπλα καθώς έχει την τεχνογνωσία (Siemens χτίζει πυρηνικά εργοστάσια και μάλιστα βοήθησε και το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα παλιά). Χμμμμμμμμ. Γερμανία και πυρηνικά όπλα. Χμμμ . Γερμανία και πυρηνικά όπλα . Χμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ. Γερμαναράδες και πυρηνικά όπλα.

Κανά καλό καταφύγιο έχετε κοντά στο σπίτι σας? ή έστω παπουτσάκια Puma για να τρέξετε γρήγορα ?

οι Γερμανοί ή πιο γνωστοί τοις πάσι , οι Γερμαναράδες ξανάρχονται. Πέρασαν 60 χρόνια κιόλας και είναι και ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ. το μάτι τους γυαλίζει επικίνδυνα. και γερμανικό μάτι που γυαλίζει το φοβάμαι. Γερμανοί και ξαναμμένοι. Προστατέψτε τους πωπούς σας. Ιδίως οι Γάλλοι , οι φιλόσοφοι και τσαρλατάνοι της συμφοράς . Αν και πάλι τους βλέπω να πέφτουν στα 4 όπως έχουν συνηθίσει σαν κουλτουριαραίοι του κώλου που είναι.

(το άρθρο μπορεί να αλλάξει με προσθήκες ή αφαιρέσεις αναλόγως. μένει το 2 έκτακτο άρθρο για παπαδαριό-θρησκείες για να τελειώσω με ό,τι υποσχέθηκα και να φύγω ήσυχος και χωρίς υποσχέσεις σε εσάς ανεκπλήρωτες)

No comments: