26.3.13

Φίσερ (Fed): "Μοναδική περίπτωση" η Κύπρος

«Μοναδική περίπτωση» χαρακτήρισε τη συμφωνία για το κούρεμα των μεγάλων καταθέσεων στις Κυπριακές τράπεζες αξιωματούχος της Fed συμπληρώνοντας πως η Μεγαλόνησος ήταν θεματοφύλακας μαύρου χρήματος.

Ο λόγος για τον Ρίτσαρντ Φίσερ, επικεφαλής της Fed Ντάλας, ο οποίος μίλησε σε συνέδριο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Tόνισε πάντως, πως η δυσκολία στην κυπριακή συμφωνία είναι «τι σηματοδοτεί για τους καταθέτες ανά τον κόσμο, καθώς οι καταθέτες είναι εκείνοι που κινούν την οικονομία».
Ο κ. Φίσερ εκτίμησε επίσης ότι θα υπάρξει «τεράστια δραστηριότητα εξαγορών από αμερικανικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη και τις αναδυόμενες αγορές». Δήλωσε πως η αμερικανική οικονομία αρχίζει να κινείται «αργά μπροστά», συμπληρώνοντας ωστόσο πως δεν αναμένεται επιτάχυνση του ρυθμού ανάπτυξης.

http://www.euro2day.gr/news/world/125/articles/766010/ArticleNewsWorld.aspx

2 comments:

Vasilisg said...

Ολα μοναδικές περιπτώσεις ήταν!!! Αλλά και η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως με διαφορετικά κάθε φορά θύματα!! Πάμε λοιπόν να αγοράσουμε όλοι "ασφαλή" αμερικάνικα χαρτάκια, γερμανικά κλπ και στο τέλος να τα λουστούμε όλοι μαζί. Εύγε, συνεχίστε έτσι....

geokalp said...


μοναδικές περιπτώσεις, παντοτινές πτωχεύσεις!