3.1.15

Το ενδιαφέρον στον Παπανδρέου

Έκλεψε τη παράσταση ο ΓΑΠ!
Εκεί που θα είχαμε τη πιο χαλαρή προεκλογική περίοδο από το 1985, με την άνετη επικράτηση του Αλέξη, θα έχουμε σήμερα τα αποκαλυπτήρια του νέου κόμματος του Γιώργη.
Και από το ένα ΠΑΣΟΚ θα φτάσουμε στα οκτώ.

2/1/15: Οι υποψήφιοι και οι υποστηρικτές του κόμματος Παπανδρέου νομό-νομό

Πραγματικά η Ελλάδα είναι μια απρόβλεπτη χώρα, περισσότερο και από όσο φανταζόμαστε. Ίσως το "μπεεεεε" να είναι το εγχώριο σύνθημα που ενώνει. Ίσως να είναι "ο Θεός της Ελλάδας". Σε κάθε περίπτωση είναι μια πολύ καλή απάντηση του "χαζού" ΓΑΠ στον "πανέξυπνο" Μπένυ, στον οποίο μένουν τα χρέη του ..ΓΑΠασόκ.

Το τι έχει ήδη γίνει, για ένα κόμμα που δεν έχει ακόμα γίνει, δεν ..περιγράφεται. Από τρολαρίσματα σε φου μπου και τουίτερ ξεκινήσαμε. Που μπορεί να είναι και το απαραίτητο μάρκετινγκ.

2.1.15

2.1.15


Πόσο θα φέρει το κόμμα του ΓΑΠ;
Όλα τα κόμματα που βγαίνουν για πρώτη φορά έχουν ένα νούμερο 5-10%.

Από που θα πάρει ο ΓΑΠ; 
(με σειρά % που θα αποδομήσει)
Από ΔΗΜΑΡ, από Δημαρά, από Καμμένο, από Αντώνη, από ΧΑ, από Ποτάμι, απο Αλέξη.

Το ΠΑΣΟΚ δεν το λογαριάζουμε πια. Θα το λογαριάσουμε εάν και εφόσον φτάσει στο 3% στις εκλογές. Μόνο τότε. Που θα είναι μια προσωπική επιτυχία της Εύας.

Και πλέον θα έχουμε μια βουλή με τα εξής κόμματα:
Αλέξης
Αντώνης
ΧΑ-ΓΑΠ-Ποτάμι-ΚΚΕ
ΠΑΣΟΚ-ΑΝΕΛΛ


Εννοείται πως δεν έχουμε αυτοδυναμία, εκτός εάν ΚΑΙ τα δύο τελευταία είναι εκτός βουλής ΚΑΙ ο Αλέξης έχει ένα 35%. Και θα μιλάμε για μια αυτοδυναμία 1-3 βουλευτών.

Από την άλλη, δυστυχώς, οι πιθανότητες για 2η συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση έχουν αυξηθεί. Ειδικά με τα μυαλά που κουβαλάνε οι περισσότεροι εγχώριοι.


Πλέον, είναι η σειρά του Αλέξη να κάνει τη κίνησή του.

υ.γ. Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών


No comments: