16.3.13

Στο στόχαστρο της Τρόικας η “ελίτ των ελλήνων επιχειρηματιών”…



Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες στο στόχαστρο της Τρόικας φαίνεται να έχει μπει ένας αριθμός συγκεκριμένων μεγάλο επιχειρηματιών, οι οποίοι μεγαλούργησαν στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

Ειδικότερα, οι δανειστές φαίνεται να έχουν στοχοποιήσει συγκεκριμένους επιχειρηματίες, ενώ μόνο τυχαίο δεν είναι ότι κάποιοι εξ αυτών συνδέονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με τα ΜΜΕ.

Μάλιστα, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δανειστές φέρεται να έχουν δώσει εντολές στους επιτρόπους που βρίσκονται στις τράπεζες να ελέγξουν συγκεκριμένα δάνεια, έτσι ώστε να βρεθούν πιθανές παρατυπίες, ενώ γενικά φέρεται να έχουν ζητηθεί στοιχεία από την κυβέρνηση για συγκεκριμένα project στα οποία εμπλέκονται τα εν λόγω πρόσωπα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στέλεχος της κυβέρνησης, οι δανειστές ζητάνε με την ελληνική κρίση να σημάνει και το τέλος συγκεκριμένων επιχειρηματιών, ενώ θα λέγαμε ότι ένας τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να κλείσουν οι κάνουλες της ρευστότητας σε κάποιες από τις επιχειρήσεις των συγκεκριμένων προσώπων.



http://www.sofokleous10.gr/portal2/toismetritois/toismetritois/2013-03-15-17-11-13-2013031591394/

No comments: