26.4.12

μάλλον επικίνδυνα γενικώς


Μέρκελ: «Οχι» στην επαναδιαπραγμάτευση του Δημοσιονομικού Συμφώνου - «στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών αντιπαρατίθενται δύο φιλοευρωπαίοι πολιτικοί»
Δημοσκόπηση: Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων στον Ολάντ

Economist: Μάλλον επικίνδυνος ο Ολάντ ΑΠΕ
...η Γαλλία έχει κραυγαλέα ανάγκη μεταρρυθμίσεων».
«Το γαλλικό δημόσιο χρέος όχι μόνον είναι υψηλό αλλά είναι συγχρόνως και ανοδικό, ο προϋπολογισμός της Γαλλίας εδώ και 35 έτη δεν είναι πλεονασματικός, οι γαλλικές τράπεζες δεν έχουν επαρκή κεφαλαιοποίηση, η ανεργία είναι επίμονη όσο και καταστροφική, την ώρα που με δεδομένο ότι το γαλλικό δημόσιο ξοδεύει το 56% του ΑΕΠ, βέβαια είναι το μεγαλύτερο σε όλη την Ευρώπη. Κατόπιν αυτών, το πρόγραμμα Ολάντ αποτελεί μια ταπεινή απάντηση» επισημαίνει.
Σύμφωνα με τον Economist, «μόνον σε γειτονικά με τη Γαλλία κράτη έγιναν αληθινές μεταρρυθμίσεις ... Μόνο για κοινωνική δικαιοσύνη μιλά ο Ολάντ όχι, όμως, για την ανάγκη να δημιουργηθεί πλούτος».
 

Ολλανδία: Συμφωνία στα κόμματα της αντιπολίτευσης για το έλλειμμα

 
Στο υπουργικό την Παρασκευή η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών - 1 μ.μ. της Παρασκευής

συνεχίζοντας τις προεκλογικές παρουσιάσεις:
«Θύελλα» μετά τις δηλώσεις Τσίπρα για Καμμένο
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξήγησε ότι συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ στο οικονομικό πρόγραμμα όσον αφορά την ακύρωση του μνημονίου και το χρέος. «Από εκεί και πέρα», πρόσθεσε, «μας χωρίζει χάος σε θέματα εθνικά και λαθρομετανάστευσης»

Επεισόδια με 26 προσαγωγές στη Λειβαδιά - Golden Dawn
(latest:)
Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια. Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων βορειοηπειρωτών Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του

No comments: