31.1.12

Επισπεύδονται εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ: Μπένυ+Loveρδος=?



Έντονη κινητικότητα παρατηρείται σε παρασκηνιακό επίπεδο ενόψει της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠαΣοΚ που έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες βουλευτών που πρόσκεινται είτε στον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο είτε στον κ. Ανδρέα Λοβέρδο επιχειρούν τις τελευταίες ώρες να έλθουν σε συνεννόηση προκειμένου να τεθεί με εμφατικό τρόπο το θέμα αλλαγής ηγεσίας στη συνεδρίαση της Πέμπτης. Νωρίς το απόγευμα οι δύο υπουργοί  συναντήθηκαν και αναμένεται να προβούν σε κοινές δηλώσεις.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=441169


Κρεμαστινός: Να μην είναι αντίπαλοι για την αρχηγία Βενιζέλος-Λοβέρδος
Ο πρώην υπουργός καλεί τους δυο κορυφαίους να συνεργασθούν
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να είναι εσωκομματικοί αντίπαλοι για τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΠαΣοΚ οι κκ. Ευ. Βενιζέλος και Α. Λοβέρδος δηλώνει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δ. Κρεμαστινός, ο οποίος έχει αναλάβει πρωτοβουλία μαζί με τον κ. Μίμη Ανδρουλάκη για να γεφυρώσει τις απόψεις των δύο κορυφαίων στελεχών και τους καλεί να συνεργασθούν.

«Δεν πρέπει να είναι αντίπαλοι γιατί έχουν τις ίδιες απόψεις και την ίδια ιδεολογία», είπε ο κ. Κρεμαστινός μιλώντας στο «Βήμα» και εξήγησε: «Κατά τη διαδικασία για την ανάδειξη υποψηφίου προέδρου στο ΠαΣοΚ, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν διαφορετική ιδεολογία μεταξύ τους και απόψεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Υπό την έννοια αυτή δεν θα πρέπει να είναι αντίπαλοι οι κκ. Λοβέρδος και Βενιζέλος».
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=441175&h1=true

No comments: