23.12.11

Video: Ο CEO τoυ VW Group μέσα στο νέο Hyundai i30 στη Φρανκφούρτη

Το έλεγα και θα συνεχίσω να το λέω. Το νέο Hyundai i30 θα κάνει τρελές πωλήσεις. Το αυτοκίνητο έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη όπου η Hyundai είχε έναν παράξενο επισκέπτη στο περίπτερο της ώστε να το δει από κοντά. Ποιος πήγε; Ο CEO του VW Group, Martin Winterkorn μαζί με όλο το επιτελείο του VW Group, ο οποίος άρχισε περιεργάζεται το αυτοκίνητο, να το μετρά, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του αλλά, να τσεκάρει με μαγνήτες το πορτμπαγκάζ ώστε να δει ότι όντως δεν είναι πλαστικό αλλά και να το περιεργάζεται όσο περισσότερο μπορεί προσπαθώντας να βρει ένα ελάττωμα.
Κανονικό test drive το έκανε ο τύπος ο οποίος μάλλον δεν έμεινε και τόσο ευχαριστημένος αφού όσο και να πείραζε το εσωτερικό του αυτό δεν έτριζε, αφού οι Κορεάτες έχουνε κάνει απίστευτη δουλειά στο νέο i30 το οποίο πλέον διαθέτει άριστη ποιότητα κατασκευής. Μάλιστα συγκεκριμένα ακούγεται να λέει για το ρυθμιζόμενο τιμόνι:
Η BMW δεν μπορεί να το κάνει να μην τρίζει, εμείς δεν μπορούμε, αυτοί πως μπόρεσαν;
Και δέχτηκε την απάντηση από έναν από τους υπόλοιπους ανθρώπους της VW:
Μπορούμε να το κάνουμε και εμείς, αλλά το κόστος είναι μεγάλο.
Ο Γερμανός βλέπει το Golf-Killer με άλλο μάτι πλέον. Όποιος καταλάβει περισσότερα από το τι λέει ο Γερμανός ας αφήσει σχετικό σχόλιο.



πηγή: autoblog.gr

__________________________________

σε μια τέτοια περίπτωση, εμείς στην Ελλάδα, λέμε στον CEO της VW:
Καλά Χριστούγεννα!!!

No comments: