20.7.12

Νέες βολές Τσοχατζόπουλου κατά ανακριτή

Καταγγέλλει τον ανακριτή και προαναγγέλλει την υποβολή μηνύσεων σε βάρος των «πρωταγωνιστών της σκευωρίας» που στήθηκε σε βάρος του και σε «βάρος αθώων πολιτών» ο 'Aκης Τσοχατζόπουλος με τρεις ανακοινώσεις του που διανεμήθηκαν μέσω του πολιτικού γραφείου του.
Ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων εσόδων από τα εξοπλιστικά προγράμματα του υπουργείου ’μυνας την περίοδο της υπουργικής θητείας του, με αφορμή την απολογία Ζήγρα, αναφέρεται και πάλι σε «ανήθικη πρακτική» του ανακριτή της υπόθεσης, Γαβρ. Μαλλή, και κάνει λόγο για «στοχευμένες συνεργασίες» του δικαστικού λειτουργού με κατηγορούμενους.
Αναφέρει επίσης ότι ο ανακριτής αποδέχθηκε αντί απολογίας του Νίκου Ζήγρα «ένα φανφαρόνικο κατασκεύασμα από τις ειδικές υπηρεσίες που ενίοτε χρησιμοποιεί, που το βάφτισαν ως ''κατηγορητήριο'' εναντίον εμού και ενός μεγάλου, δυστυχώς, αριθμού αθώων πολιτών».
Στις ανακοινώσεις του ο κατηγορούμενος επανέρχεται στο θέμα της κράτησης της συζύγου του, Βίκυς Σταμάτη, και προειδοποιεί «ότι σε περίπτωση που προκύψει προσωπική ζημία στην υγεία της γυναίκας μου» ο ανακριτής θα έχει τραγικές ευθύνες που «θα βαρύνουν εκείνον αποκλειστικά και για τις οποίες να είναι βέβαιος ότι θα υποστεί τη δίκαιη απάντηση της Δικαιοσύνης».

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2212632

No comments: