20.6.12

ΔΗΜΑΡ: Ψήφος εμπιστοσύνης, χωρίς συμμετοχή βουλευτών ή στελεχών η εισήγηση Κουβέλη - Ψήφος εμπιστοσύνης στη βάση προγραμματικών δεσμεύσεων

Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά χωρίς συμμετοχή βουλευτών ή στελεχών της ΔΗΜΑΡ εισηγήθηκε ο Φώτης Κουβέλης στην Κ.Ε. του κόμματος, την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις των εκπροσώπων των τριών κομμάτων (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ).
«Προχωράμε, δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση αλλά δεν μετέχουμε με βουλευτές ή κομματικά πρόσωπα» ανέφερε χαρακτηριστικά σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κουβέλης.
Ο κ. Κουβέλης σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΜΠΕ εξήγησε ότι αυτή την απόφαση επιβάλλει η κρισιμότητα των στιγμών και ότι η Δημοκρατική Αριστερά έτσι ανταποκρίνεται 100% στις προεκλογικές της δεσμεύσεις αναλαμβάνοντας ως αριστερά της ευθύνης, τις ευθύνες που τις αναλογούν.
Ο κ. Κουβέλης επανέλαβε ότι η Δημοκρατική Αριστερά προτάσσει το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας έχοντας ήδη βάλει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων την γνωστή πρότασή της με τα επτά σημεία.
Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά καθώς είναι σε εξέλιξη, με συνεχείς τοποθετήσεις μελών του οργάνου.

http://www.naftemporiki.gr/elections/story?id=2196571

 Την εισήγηση του προέδρου του κόμματος Φώτη Κουβέλη για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σε κυβέρνηση συνεργασίας που θα συγκροτηθεί στη βάση προγραμματικών δεσμεύσεων ενέκρινε με ευρύτατη πλειοψηφία η Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.

http://www.naftemporiki.gr/elections/story?id=2196676

_________________________________________________

εάν δούμε εξωκοινοβουλευτικούς, θα ξέρουμε από που είναι

No comments: