25.3.08

Γερμανικό σχέδιο εντός ΕΕ by Sparta

Το όλο ζουμί είναι ότι η Ελλάδα σαν χώρα καρπαζοεισπραχτορική και τεμπέλικη , ΔΕΝ έχει παραγωγή . ΔΕΝ φτιάχνει ΟΥΤΕ ποδήλατα. μια χώρα τέτοια είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ να σβήσει.
Η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη κατάστασή της εδώ και 3.000 χρόνια. και τώρα με την παγκοσμιοποίηση και τη μετανάστευση όλα αλλάζουν. Αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό , όχι μόνο τα Σκόπια αλλά και το Λίχτενσταιν θα μας αρχίσει στην καρπαζιά.
Επίσης ΟΥΔΕΙΣ έχει αντιληφθεί το ΜΕΓΑΛΟΦΥΕΣ σχέδιο των Γερμανών για οικονομική - βιομηχανική κυριαρχία στην Ευρώπη (ο Στάθης με εκείνο το σκίτσο κάτι πήγε να πει. ότι δηλαδή ο Γερμανός ακόμα και ειρηνικά , κάτι άλλο έχει στο νου του . ναι ναι ναι ναι καλά καταλάβατε).
θα σας συνιστούσα να διαβάσετε αναλυτικά στοιχεία βιομηχανικής παραγωγής και εξαγωγών Ευρώπης από το 1945 (τέλος πολέμου) εως σήμερα. και ιδίως από το ευρώ και μετά. Θα δείτε ΤΟ σχέδιο απλωμένο. και επίσης τον ΜΟΥΛΩΧΤΟ τρόπο που επεκτείνονται Γερμανικές και Αυστριακές (δηλ γερμανικές) εταιρίες στα Βαλκάνια και Ανατολ Ευρώπη , δηλ τον ΕΥΣΕΒΗ πόθο του Κάιζερ και του Χίτλερ για το Ράιχ.
Σαν να έχουν απλώσει δίχτυα παντού. Σατανάδες ! Τηλεπικ (κυρίως η DT αλλά και οι Αυστριακ), Τράπεζες (όπου τώρα θα σβήσουν τις ελληνικές και θα μείνουν μόνο αυστριακές και γερμανικές λιγότερο) , ενέργεια κτλ.
Στη βιομηχανία έκατσαν και σκέφτηκαν. Εμείς σαν Γερμανοί ΑΝΩΤΕΡΟΙ έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε ΟΛΑ σχεδόν τα είδη βιομηχανικής παραγωγής και πρεσών . Κρατάμε και τον πληθωρισμό χαμηλά για να έχουμε θετικό παραγωγικό κενό . και μετά τί κάνουμε ?
Εφαρμόζουμε το ευρώ σε όλη την Ε.Ε και ΠΝΙΓΟΥΜΕ τις χώρες της πλάκας , αφού οι βιομηχανίες τους θα στραγγαλιστούν από το ισχυρό ευρώ-μάρκο και ΔΕΝ θα έχουν πια τη δυνατότητα υποτίμησης.

Άρα κάνουμε τους Ισπανούς,Πορτογάλους και Έλληνες και ΕΠΙΣΗΜΑ τους σερβιτόρους μας και καρπαζοεισπράχτορές μας.
Σε το πολύ 10 χρόνια έρχεται και το σβήσιμο της Ιταλίας και Γαλλίας από τον χάρτη (η Γαλλία έχει ήδη σβήσει με εμπορικά ελλείμματα τρομακτικά).Οπότε μαζεύουμε ΟΛΗ την βιομηχανική παραγωγή εδώ ή έστω σε θυγατρικές γερμανικών εταιρίων σε χώρες Ε.Ε και ΑΝΤΙΟ ζωή. και ξέρετε ότι σε έναν πόλεμο αν δεν έχεις βιομηχανία να βγάζει ούτε ποδήλατα , τί είσαι ? Χαμένος από χέρι .
Άρα βιομηχανική εξάρτηση = πολεμικό σβήσιμο από τον χάρτη.
Το σχέδιο προχωράει με γερμανικούς αργούς αλλά σατανικούς σκοπούς , βάζοντας ΟΛΟ και πιο πολλές χώρες μέσα και σιγά σιγά κάνοντας και αυτές υποχείρια οικονομικά της Γερμανίας. Και μετά μένει η Ρωσία. Το πιάσατε το υποννοούμενο μάγκες ? όχι για πόλεμο αλλά για οικονομική της εξολόθρευση ή έστω υποταγή με τον γνωστό γερμανικό τρόπο.
Ο Σπάρτης τα λέει , όλοι νομίζουν λέω βλακείες όπως με ΚΡΙΣΗ συστημική που φώναζα από Αυγουστο , αλλά μάγκες η αλήθεια είναι μία.
Οι Γερμανοί ενώθηκαν , έκαναν 10 χρόνια να συνέλθουν και να κάνουν τους ΑνατολικοΓερμανούς κλασικές Γερμανικές μηχανές και τώρα ΠΟΙΟΣ τους πιάνει.
Οι Γερμανοί ξανάρχονται. Και είναι και ξαναμμένοι μετά από 60 χρόνια !
Προσέξτε τους πωπούς σας ! Ιδίως οι Γάλλοι , οι κουλτουριαραίοι της καρπαζιάς !

No comments: