25.3.08

Διάφορα by Sparta

γενικά το Χαα είναι ακόμα και τώρα γεμάτο ΣΑΠΑΚΙΑ. και δεν έχουν τρόπο να ξεφορτώσουν. π.χ. Πειραιώς = ο ορισμός της φούσκας με κέρδη από real estate 250 εκ ευρώ ! λέει και αποτιμήσεις , κάτι σαν την Ευπρο δηλαδή , όπου ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πόσα κέρδη είναι original και πόσα μαιμουδιές.Δεη = όχι πάνω από 10 ευρώ. Ατε = χωρίς το κράτος να στηρίζει όχι πάνω από 1 ευρώ. ΤΤ = χωρίς Λάτση και Σάλλα να θέλουν το κασεράκι του , όχι πάνω από 3 ευρώ. ΟΤΕ = όχι πάνω από 10 ευρώ. κτλακόμα και τώρα είναι ακριβές. ΟΛΕΣ. πλην μιας. χεχε. για μικρή κεφαλαιοπ δεν συζητώ. εκεί όχι μόνο έπιασαν τιμές στόχους π.χ. Παρνασσός από τα 6 στα 2 που έδωσα αλλά και πιο κάτω. και εκεί το πρόβλημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ. σε ΠΟΙΟΝ θα πουλήσετε βρε κιρίζια ? Δεν έχει μείνει ΣΑΛΙΟ στους μικρούς.

καλά το άλλο με το ΤΤ το είδατε ? το παραμύθι του αιώνα ! 4 μέρες θα βγάζουν και νέα ανακοίνωση για 5 εκατ μετοχές π.χ. στα 10,50 μετά στα 12 μετά στα 14 ευρώ κτλ. για να μην δείξουν υποαξίες οι ξένοι που έχουν μετοχές.

το Φεβρουάριο μόνο 68 χιλ ενεργοί κωδικοί. Σε ποιόν θα πουλήσετε ? ΚΙΡΙΖΙΑ ? μεταξύ σας ? που δεν έμεινε σάλιο ??η αγορά και ιδίως η περιφέρεια θα σέρνεται καιρό. και μπορεί και χρόνια. δεν υπάρχει μαρίδα μέσα. ΞΥΠΝΑΤΕ ! σε ποιον θα πουλήσετε ?

ΞΥΠΝΑΤΕ. οι ξένοι φεύγουν σαν τρελοί από το ΧΑΑ. μαρίδα δεν υπάρχει και δεν μπαίνει. μόνο 1 λύση υπάρχει. ποια ? σκφτείτε λίγο. δεν θα σας δίνω τσάμπα τροφή και εδώ



Όταν η αγορά είναι ΠΤΩΤΙΚΗ , ΔΕΝ μπορείς να δώσεις μετοχές για άνοδο . Μα πόσο ΚΙΡΙΖΙΑ είστε ? ΔΕΝ μπορείτε να το καταλάβετε ? η αγορά είναι Π-Τ-Ω-Τ-Ι-Κ-Η.

Εθνική . Ευκαιρία ή το ΣΑΠΑΚΙ του ΑΙΩΝΑ ? ή αλλιώς πώς 3-4 γατόνια μυριστήκαν την κατακόρυφη πτώση της ΕΤΕ που θα έχει ΚΑΙ άλλο.η κρίση που άρχισε τον Αύγουστο διεθνώς ήταν αναμενόμενη από τον Σπάρτη.
Το πομπάρισμα με χαρτιά από τις ΗΠΑ κάπου θα τελειώνε. Οι Γερμαναράδες δεν νικιούνται σε αυτά ,δηλ νομίσματα και βιομηχανία. Είναι σαν να βάζεις τον Σημίτη να τα βάλει με τον Καρέλιν. Θα τον σφάξει στο γόνατο τον καυμένο τον Σημιτάκο ο Ρώσος γίγαντας. από εκεί και πέρα , ΑΦΟΥ κατανοούσε κανείς τί ερχόταν , έπρεπε να ΜΥΡΙΣΤΕΙ τί και πώς θα πέφτει με τη ΣΕΙΡΑ. αυτό είναι λίγο δύσκολο και θέλει 1) τέλεια γνώση Χαα , 2) γνώση ψυχολογίας μαρίδας αλλά το βασικότερο γνώση ψυχολογίας ΞΕΝΟΥ θεσμικού (αν ήμουν εγώ αυτός , πώς θα ξεφόρτωνα π.χ. Ευρωβ ή ΕΤΕ ? να μπαίνεις στο μυαλό τους) και 3 ) εμπειρία δεκαετιών στις αγορές για να γυαλίζει το μάτι σου.
Πιάσαμε άνετα και με τη σειρά Εύπρο (όπου την ξεφτιλίσαμε και αν επέμεναν οι πιτσιρικάδες θα την στέλναμε στα 5 ευρώ να βάλουν μυαλό) , Ευρωβ , Πειραιώς , ΕΤΕ (νο1 πρόβλεψη) , ΑΤΕ , ΔΕΗ , ΕΤΕ (νο2 πρόβλεψη) κτλ. με άλλα λόγια ο Σπάρτης ΜΟΙΡΑΣΕ χρήμα.
Πάρτε να έχετε. και τελευταία στον ΟΤΕ όπου σώσαμε τους ΑΘΩΟΥΣ που θα αγόραζαν στο + 20 % της Δευτέρας και στα 22 ευρώ. και ο Σπάρτης είπε. <<Από 18,5 και κάτω και βλέπουμε>> . και τσίμπησε και το στοιχηματάκι τα 5 τουβλάκια.

No comments: