25.3.08

OTE-Bγενόπουλος by Sparta

πετάμε μια φήμη για ΟΤΕ (ήδη έπιασε από την περασμένη εβδομάδα άρα ΠΑΜΕ καλά) , ανεβάζουν την μετοχή άκοπα τα ΚΙΡΙΖΙΑ ,τελειώνει το τρίμηνο , δεν δείχνουμε υποαξίες . ε και άμα τα ΚΟΡΟΙΔΑ την στείλουν στα 24 ευρώ (είστε ικανοί , φάνηκε σήμερα από τις αντιδράσεις σας. + 20 % λέτε ήδη και μπείτε να κονομήσετε λέει ένας) , απεγκλωβιζόμαστε κιόλας πουλώντας στα κεφάλια τους. και έχουμε και κασεράκι. και μετά ποια Deutsche ? Μην τον είδατε τον Παναή , δηλ Βγενό και συν αυτώ σύστημα δημοσιογράφων παπαγάλων!Σατανικό ? όχι απλά βγενοπουλικό. Μην πιστεύετε ΤΙΠΟΤΑ. όλα είναι μελετημένα. θα πομπάρουν μετοχές ΟΤΕ και Μιγ (κάνοντας και squeeze . αλλά και με το να αγοράζουν οι ίδιοι όταν π.χ. από το +8 % πέφτει για λίγο , θα αγοράζουν 20.000 κομμάτια για να ξαναπάει +10 % κτλ ), θα ρίξουν και την είδηση για 7 ευρώ οι Αραβες μπαίνουν Μιγ και αμέσως θα τσιμπήσετε. ΟΛΑ ήταν σχεδιασμένα εδώ και μέρες. το δοκίμασαν μεσοβδόμαδα για να δουν ΑΝ θα πιάσει. και ΕΠΙΑΣΕ . τόσο ΚΙΡΙΖΙΑ είστε. με την αγαστή συνεργασία δημοσιογράφων από ΟΛΑ τα sites και αύριο τις εφημερίδες.

προσοχή στα λαμόγια (ΟΤΕ = η ΝΕΑ απάτη . Προσοχή μεγάλη . το σχέδιο είναι πονηρό. Μην τσιμπάτε. και όπως ξέρετε ο Σπάρτης δεν έχει πέσει ΠΟΤΕ έξω. Ξέρει τί λέει. είναι το κόλπο της ΧΡΟΝΙΑΣ ή μάλλον του τριμήνου)

Ήδη σήμερα πήρατε το πρώτο μάθημα. Ο,τι λέει ο Βγενό , ΜΑΚΡΙΑ. τον ξέρουμε καλά και όταν λέμε ότι πρόκειται για χειρότερη περίπτωση Λαναρά , δεν κάνουμε πλάκα. Περιμέντε μέχρι τις 7 Μάη εσείς. Και βρείτε τον ΟΤΕ μετά στα , άντε μην πω πόσα. Και μετά αντίο Deutsche και άλλα τέτοια παραμύθια. το άτομο βλέποντας τα δύσκολα , έχανε ΔΙΣ από τον ΟΤΕ και από παντού , πήγε στους Γερμανούς και έταξε συμφωνίες με κυβέρνηση κτλ. μανατζμεντ κτλ. Αλλιώς νομίζετε κιρίζια είναι οι Γερμανοί να αγοράσουν στα 26 κάτι που κάνει 19 τώρα ?

Ο δικηγόρος είναι ο μεγαλύτερος παραμυθάς που έχει γνωρίσει ο Σπάρτης στη ζωή του. όπως έχω πει είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ περίπτωση από Λαναρά , γιατί έχει και ΟΛΟΚΛΗΡΟ σύστημα δημοσιογράφων παπαγάλων να τον στηρίζει. και sites και εφημερίδες και πέφτει μάσα από τα ΜΜΕ.

Ακόμα και εσένα έπεισε ο Βγενό ? Και πείστηκες ότι ο ΟΤΕ θα πιάσει τα 24 τουλάχιστον ? Ε , για αυτό ο Σπάρτης σου έβαλε το στοίχημα <<Από 18,5 και κάτω ασυζητητί>> και εσύ το δέχτηκες λέγοντας <<Αποκλείεται>>

η πραγματική αξία του ΟΤΕ με βάση τα αποτελέσματά του και την πτωτική τάση τους (χωρίς τα έκτακτα μέσα θα ήταν σαπάκι κανονικό) , ζήτημα είναι αν φτάνει τα 10 ευρώ. και πολλά λέω. με την κρίση τη σημερινή και τα κέρδη που έβγαλε , θα έπρεπε να είναι τώρα στα 5 ευρώ. τώρα αν οι Γερμανοί είναι κιρίζια για να αγοράσουν στα 26 ευρώ κάτι που αγοράζουν στα 17 και στα 18 σήμερα , όπου κάνει 6 εκ μετοχές την ημέρα , είναι ζήτημα δικό σας. Μήπως κάποιοι άλλοι είναι τα κιρίζια ? Ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι , καλά καταλάβατε . Εσείς. Τώρα επειδή για 31 Μαρτ και τέλος τριμήνου έμειναν 4 μέρες στο Χαα , ξέρεις τί θα κάνει ο δικηγόρος ! τα γνωστά δικηγορικά κολπάκια του. και εσείς ΠΑΛΙ θα τσιμπήσετε

Δες.Μένουν 4 ημέρες για λήξη 3μηνου. Ο δικηγόρος έχει ΟΤΕ σε τιμές 6 ευρώ και βάλε πιο πάνω. Θα πρέπει να γράψει υποαξίες δις. το έπιασες το υποννοούμενο , έτσι ? 4 μερούλες είναι.Κατά τα άλλα ο ΟΤΕ είναι το πολύ για 10 ευρώ και με την τωρινή κρίση για τα 5 ευρώ. Γιατί ? άντε να δώσω 1-2 στοιχεία. Λένε έβγαλε κέρδη 663 εκ ευρώ καθαρά . ΑΜ ΔΕ. γιατί σε αυτά είναι μέσα και 282 εκ ευρώ από πώληση Ινφοτέ που ουσιαστικά έχει σχεδόν μηδέν φόρο , άρα τα κέρδη είναι ίσα ίσα 380 εκ ευρώ. Σας το είπε ΚΑΝΕΙΣ αυτό ? ΕΝΑΣ έστω ! 1 ! ΜΟΝΟ ο Σπάρτης ! και με τάση ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ πτωτική εδώ και χρόνια. τα ebitda σταθερά , ο δανεισμός λόγω κοσμοτέ στα ύψη , ΟΛΑ πάνε χάλια. το P/e είναι στο 23 τώρα αφού τα κέρδη είναι ΜΟΝΟ 380 εκ ευρώ και ΠΤΩΤΙΚΑ !ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι , 23 το p/e στα 17,90 ευρώ. και οι Γερμανοί θα αγοράσουν στα 26 ευρώ ,δηλ με p/e 34 ? είναι μακάκες ή μήπως κάποιος άλλος είναι ο μακάκας ?ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι ναι , καλά καταλάβατε . Εσείς.Οπότε βραχυπρόθεσμα 4 μερούλες είναι , τα γνωστά πομπαρίσματα δικηγορικά να περιμένεις.

όσο για ΟΤΕ που ρωτάς. Ο Σπάρτης δεν χρειάζεται κανέναν . Πάρε τα αναλυτικά του ΟΤΕ , πήγαινε σελίδα 28 και κάτω κάτω το λέει για Ινφοτε και ότι τα 282 εκ ευρώ είναι ΕΚΤΑΚΤΟ κέρδος. και επειδή οι φόροι είναι μικροί για πώληση μετοχών σχεδόν ΟΛΟ είναι εκτός. άρα πραγματικά κέρδη ΟΤΕ στα 380 εκ ευρώ . P/e τώρα στην <<φθηνή>> τιμή των 17,90 στο 23 . και στα 26 ευρώ που ΘΑ αγοράσουν οι Γερμανοί P/e 34 ! Για ΚΙΡΙΖΙΑ τους έχεις ?

P/e στα 17,90 στο 23 , δηλ ΗΔΗ καραφουσκάρα , P/e στα 26 που ΘΑ (προσοχή ΘΑ . θα .θα. θα.) αγοράσουν οι Γερμανοί στο 34 ! Θεέ και κύριε ! και κέρδη που πέφτουν ΔΙΑΡΚΩΣ. δηλ του χρόνου μπορεί οι Γερμανοί να έχουν αγοράσει με p/e στο 60-70 ! Για ΜΑΚΑΚΕΣ τους έχετε ?

No comments: