30.9.11

Tροϊκα 30-Σεπ-2011


Ελεγκτές της τρόικας και στην Ευελπίδων

Για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης και ειδικότερα για το ρυθμό απονομής της ενημερώθηκαν οι εκπρόσωποι της τρόικας κατά την πρωινή τους επίσκεψη στο Πρωτοδικείο. 
Η ελληνική πλευερά ενημέρωσε το κλιμάκιο ότι μέχρι στιγμής το μόνο σύστημα μηχανοργάνωσης που υπάρχει είναι αυτό που αφορά στην ηλεκτρονική κατάθεση δικογράφων το οποίο, όπως είπαν, λειτουργεί πιλοτικά από τις 16 Σεπτεμβίου, καθώς ακόμη δεν έχει λυθεί το πρόβλημα της πληρωμής δικαστικών ενσήμων.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων X. Αθανασίου επεσήμανε ότι η ποιότητα απονομής δικαιοσύνης είναι υψηλή και ότι το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις εκδίκασης υποθέσεων οφείλεται όχι έμψυχο υλικό, αλλά στην έλλειψη υποδομής.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2065692

ΔΣΑ: Ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από την τρόικα
«Αδυνατούμε να αντιληφθούμε το λόγο και την ιδιότητα υπό την οποία οι εκπρόσωποι των δανειστών μας ενδιαφέρθηκαν να πληροφορηθούν στοιχεία για τον τρόπο λειτουργίας της Δικαιοσύνης, καθιστώντας μάλιστα τους λειτουργούς της Δικαιοσύνης απολογούμενους αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί εν γένει στον κλάδο μας, προβαίνοντας σε χιλιοειπωμένες διαπιστώσεις, ενέργειες οι οποίες ουδόλως αρμόζουν σε μια ομάδα ανθρώπων "έξωθεν" προερχόμενη, δίχως την παραμικρή δημοκρατική νομιμοποίηση», τονίζει ο πρόεδρος του ΔΣΑ Γιάννης Αδαμόπουλος.
Αναφέρει ακόμη ότι «η σημερινή εξέλιξη δεν μπορεί παρά να φέρνει στο μυαλό του κάθε πολίτη το μετεπαναστατικό παρελθόν της Ελλάδας και την εγκατάσταση από τις τότε μεγάλες δυνάμεις του Βαυαρού νομομαθούς Μάουρερ ως μέλους της Αντιβασιλείας, επιφορτισμένου με την οργάνωση της Δικαιοσύνης, προσώπου που έφτασε να υπογράψει - με απόλυτη μυστικότητα και χωρίς προηγουμένως να ειδοποιήσει το υπουργικό συμβούλιο - τη διαταγή σύλληψης του Κολοκοτρώνη».
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2065880


__________________________________________

χθες ευέλπιδες, σήμερα Ευελπίδων, χαβαλέ κάνουν και καλά κάνουν, ξέρουν που έχουν έρθει...

κανένας πολιτικός δεν έχει πατήσει το πόδι του εκει πέρα, άντε κάποιοι υπουργοί ..δικαιοσύνης...

όποιος έχει πάει, έχει αντιληφθεί το επίπεδο αυτής της χώρας
όποιος μάλιστα έχει ασχοληθεί λίγο με το άθλημα, ξέρει πως να στείλει 5-7 χρόνια πίσω την εκδίκαση της όποιας υπόθεσης...
μιλάμε για τη χώρα που αθώωσε Θάνου-Κεντέρη
μιλάμε για τη δικαιοσύνη που έχει έξω τον Ψωμιάδη
τη δικαιοσύνη των παραδικαστικών

στη τελική μιλάμε για τη δικαιοσύνη που η ιεραρχία της είναι ντόμινο ενός υπουργικού συμβουλίου #ανεξάρτητη

__________________________________________

Τρόικα: Απόλυτη προτεραιότητα το άνοιγμα ταξί και φορτηγών
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2065706

Διαπραγματεύσεων συνέχεια με την τρόικα
Το ενιαίο μισθολόγιο, η διοικητή μεταρρύθμιση, αλλά και η εργασιακή εφεδρεία βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν σήμερα οι επικεφαλής της τρόικας με τους υπουργούς Οικονομικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2065885

No comments: