3.9.10

Στρατηγική συμμαχία των ΝΕΠ Εκδόσεις με το συγκρότημα Δίας της Κύπρου

Μία ακόμα αναπτυξιακή επιχειρηματική κίνηση στα ΜΜΕ και μάλιστα στην αγορά της Κύπρου πραγματοποίησαν οι ΝΕΠ Εκδόσεις συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Πέτρου Κυριακίδη.
Συγκεκριμένα οι ΝΕΠ Εκδόσεις ανακοίνωσαν σήμερα τη συνεργασία τους με τον κυπριακό εκδοτικό οίκο Δίας και το τηλεοπτικό κανάλι Σίγμα που μαζί αποτελούν τον ισχυρότερο εκδοτικό όμιλο της Κύπρου.

Αναλυτικότερα, ο Εκδοτικός Οίκος Δίας, το Τηλεοπτικό Κανάλι Σίγμα και οι ΝΕΠ Εκδόσεις ΑΕ ανακοίνωσαν ότι έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για ανάπτυξη και επέκταση των εργασιών τους στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο Εκδοτικός Οίκος Δίας και το Τηλεοπτικό Κανάλι Σίγμα δραστηριοποιούνται στην Κύπρο και οι ΝΕΠ Εκδόσεις δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Η συμφωνία αφορά συνεργασία σε πολλά επίπεδα (τεχνικό, δημοσιογραφικό, ηλεκτρονικό και επιχειρηματικό) και υλοποίηση αναπτυξιακών προγραμμάτων και περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των δύο ομίλων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Κύπρο, Ελλάδα και σε άλλες χώρες. Η συνεργασία αυτή είναι πρόδηλο ότι θα συμβάλει σε ταχεία και δυναμική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων των δύο ομίλων.

http://www.isotimia.gr/default.asp?pid=24&ct=13&artid=86799

No comments: