3.2.08

ΕΣΥ


Η ανωτέρω διαφημιστική - μέσω e-mail - πολιτική εκστρατεία του Barack Obama θεωρείται "αρνητική" στην Αμερική... (Δεν έχουν δει εκλογές στην Ελλάδα φαντάζομαι!)

Από την άλλη όμως δείχνει το που πάνε τα πράγματα: σε υποχρεωτική ιδιωτική (!!) ασφάλιση με κρατική επιδότηση για τους ασθενέστερους!!! Αδιανότητα βέβαια πράγματα για κάποιο βορειο-Ευρωπαίο, που ναι μεν πληρώνει υψηλούς φόρους αλλά δεν του παίρνουν το σπίτι εάν αυτός ή κάποιος από την οικογένεια αρρωστήσει...

Όμως, ακόμα και στη χώρα μας, κάποιοι όπως η AXA, έχουν ξεκινήσει να παίρνουν θέσεις για αυτό το μέλλον εδώ και πολλούς μήνες...
(δείτε και παλαιό άρθρο Ασφαλιστικές)

4 comments:

Τdi said...

Μήπως θυμάται κανείς την κ.Χίλαρυ όταν την τοποθετήσε ο κ.Μπιλ υπεύθυνη αναμόρφωσης για τον κλάδο την δημόσιας υγείας και ήταν έτοιμη να επαναφέρει το "Δημόσια Υγεία για όλους"....αλλά μετά κάποιοι (βλ.Kaiser Permanente Health Insurance και οι λοιποί) της μπουκώσανε το στόμα...με πολλά μετρητά....και άλλαξε σε 6μηνες 180 μοίρες κατεύθυνση???

Πόσο εύκολα αλλάζει κανείς άποψη..

Τdi said...

Τις καλημέρες μου φίλε μου!

geokalp said...

κάτι θυμάμαι

αλλά τελικά αυτό είναι το θεμα της φετινής προεκλογικής εκστρατείας (μέχρι τώρα)

Τdi said...

Πολλά λεφτά παίζουν πίσω από την υγεία-ασφάλιση-φάρμακα..Μετά τον πόλεμο και τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που δίνει σε "γέρακες", είναι το μεδούλι των προμηθειών!