19.9.11

Νέα τηλεδιάσκεψη το απόγευμα της Τρίτης


«Παραγωγική και ουσιαστική» ήταν η συζήτηση μεταξύ των εκπροσώπων της τρόικας και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου, αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης, η οποία θα επαναληφθεί την Τρίτη στις 7 το απόγευμα. «H Ελλάδα είναι κοντά σε συμφωνία με την τρόικα», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών. Η Κομισιόν ζητά από την Ελλάδα εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί, επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί καθώς και υλοποίηση των διαρθρωτικών αλλαγών.


Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση λίγο πριν από τις 10 το βράδυ:

«Κατά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ μεταξύ του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών κ. Ευάγγελου Βενιζέλου, και των εκπροσώπων της τρόικας (Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Ευρωπαϊκή Επιτροπή και Διεθνές Νομισματικό Ταμείο) έγινε μία παραγωγική και ουσιαστική συζήτηση.
»Αύριο το πρωί, οι τεχνικές ομάδες που θα βρίσκονται στην Αθήνα θα επεξεργαστούν περαιτέρω ορισμένα στοιχεία και η τηλεδιάσκεψη θα επαναληφθεί αύριο την ίδια ώρα».
«Κοντά σε συμφωνία» Αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών, τον οποίο επικαλείται το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters, δήλωσε πως η Ελλάδα είναι κοντά σε συμφωνία με την τρόικα, προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει βοήθεια, προσθέτοντας πως χρειάζεται ακόμη κάποια δουλειά ώστε να ποσοτικοποιηθούν τα μέτρα.

http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4658184

____________________________________________

Aπό εχθές το βράδυ, δεν γράφεται σχεδόν τίποτε νέο για μέτρα - ενδέχεται να είναι πολύ οδυνηρό...

No comments: