9.3.12

Βγενόπουλος: «Την Δευτέρα θα μπουν λεφτά»


Στη Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού αποφασίστηκε να γίνει αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου κατά εννιά εκατομμύρια ευρώ. Την Δευτέρα θα μπουν χρήματα, είπε ο Βγενόπουλος.

Οταν έφτασε το θέμα στο οικονομικό ο Ανδρέας Βγενόπουλος διαβεβαίωσε πως την Δευτέρα θα μπουν λεφτά και θα πάνε στους ποδοσφαιριστές. Ο Mr MIG αποκάλυψε πως θα μιλήσει με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γόντικα για να του πει το ποσό που θα χρειαστεί.

Ο Βγενό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ότι τουλάχιστον άλλα δύο άτομα θα συνεισφέρουν. Κύριε Πολέμη μέσα στο Σαββατοκύριακο να μιλήσουμε τηλεφωνικά για να συνεννοηθούμε το σύνολο του ποσού. Τη Δευτέρα έχοντας το συνολικό ποσό, να μιλήσουμε με τον κ. Γόντικα και θα ήθελα προσωπικά μια διαβεβαίωση ότι αυτά τα χρήματα θα πάνε στους ποδοσφαιριστές. Δεν σας κρύβω ότι έχω ενστάσεις για τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνεται τακτικά το ενοίκιο της Παιανίας και όχι τους ποδοσφαιριστές. Έχω συνεννοηθεί με τον κ. Γόντικα και το έχει δεχθεί. Θα τον πάρουμε τη Δευτέρα να του πούμε το ποσό που θα μπει άμεσα. Γιατί πρέπει πριν το ματς με τον Ολυμπιακό να δοθεί το ολικό οφειλόμενο ποσό ή μέρος αυτού προς τους ποδοσφαιριστές γιατί ήδη έχουμε καθυστέρηση. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε παίκτες για την υπομονή»!

http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1684199&nt=103

No comments: