8.3.12

ΔΟΨ: Το μίσος

Ομάδες και ομαδούλες των άκρων επιμένουν στη γραμμή των δικών τους «γεγονότων». Αυτή τη φορά ήταν η επέτειος της ένωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα που προσέφερε την ευκαιρία επεισοδίων και προπηλακισμών κατά των επίσημων αρχών.

Κατά τα φαινόμενα, οι βίαιες εκδηλώσεις θα ενταθούν στο προσεχές διάστημα για να κορυφωθούν στις 25 Μαρτίου, όπως βεβαιώνουν οι σχετικές  οι αναρτήσεις σε «φαιοκόκκινες» ιστοσελίδες, οι οποίες ευθέως προετοιμάζουν εκδηλώσεις μίσους και βίας.

Φαίνεται ότι ακραίοι κύκλοι, της μιας και της άλλης πλευράς, δεν αντέχουν την προοπτική της προδιαγραφόμενης ομαλοποίησης και σταθεροποίησης των συνθηκών και επιλέγουν την γραμμή της σύγκρουσης, του μίσους και της κοινωνικής αναταραχής.

'Επαιξαν  με την ιδέα της ασύνταχτης χρεοκοπίας και τώρα που δεν βγαίνουν τα σενάρια, θέλουν πάση θυσία να την  επιτύχουν δια του πολιτικού χάους.

Οι διάφορες, φασιστικής εμπνεύσεως επιχειρήσεις διχασμού, δεν έχουν την έγκριση του ελληνικού λαού.


 Η  Ελλάδα είναι δημοκρατική και ελεύθερη χώρα και οι πολίτες της φιλήσυχοι και ειρηνικοί άνθρωποι. Δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με τη βία, ούτε θα γίνουν  τώρα θιασώτες της.

http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=447373&h1=true

____________________________________________

η ανάγνωση της ιστορίας είναι πολύ σημαντική όμως θα πρέπει να έχουμε και συναίσθηση του τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα

No comments: