8.3.12

Το νέο iPad παρουσίασε η Apple

Τη νέα έκδοση του iPad, με οθόνη καλύτερης ευκρίνειας, παρουσίασε η Apple.
Τη νέα έκδοση του iPad, με οθόνη καλύτερης ευκρίνειας και πιο γρήγορο επεξεργαστή, παρουσίασε η Apple.
Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, το νέο τάμπλετ θα έχει οθόνη 9,7 ιντσών τεχνολογίας retina, η οποία υπάρχει ήδη στα iPhones της τελευταίας γενιάς, με περισσότερα pixel (ανάλυσης 2048×1536) από τις κλασικές τηλεοράσεις high-definition και σχήμα παρόμοιο με τα προηγούμενα iPads. Επίσης, το νέο iPad θα έχει πιο γρήγορο, τετραπύρηνο επεξεργαστή A5X, ενώ υποστηρίζει δίκτυα τέταρτης γενιάς LTE. Η κάμερα είναι 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 1080p και σταθεροποιητή εικόνας.
Επιπλέον, έχοντας ένα νέο πλήκτρο "micro" στο ψηφιακό πληκτρολόγιο της, η ταμπλέτα που θα είναι συμβατή με τα νέα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G, είναι εξοπλισμένη με ένα πρόγραμμα υπαγόρευσης, το οποίο λειτουργεί στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιαπωνικά.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, ο Καναδάς και η Γερμανία είναι μεταξύ των πρώτων χωρών που θα κυκλοφορήσει το νέο iPad, κυρίως με τις αμερικανικές εταιρείες τηλεπικοινωνιών AT & T και Verizon των οποίων τα δίκτυα 4G θα επιτρέψουν ταχύτερο «φόρτωμα» και «κατέβασμα» αρχείων.
Σημειώνεται πως περίπου το 20% των πωλήσεων της Apple προέρχεται από τα iPad.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2147391

No comments: