8.3.12

Μήνυση σε Σπινέλλη - Λέκκα από την ΠΟΕ -ΔΟΥ

Μήνυση κατά του Διομήδη Σπινέλη τέως Γενικού Γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων και του Νικόλαου Λέκκα Δ/ντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του ΣΔΟΕ και Προέδρου του Β΄ Υπηρεσιακού Συμβουλίου κατατέθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών από τον Πρόεδρο της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ Χαράλαμπο Νικολακόπουλο.

Η μήνυση, σύμφωνα με την ΠΟΕ- Δ.Ο.Υ, αφορά συκοφαντικούς ισχυρισμούς που προέβαλλαν σε εκδήλωση με θέμα «Φοροδιαφυγή και Κοινωνική Δικαιοσύνη», για την ύπαρξη «εκτεταμένης διαφθοράς στον φοροεισπρακτικό μηχανισμό», ώστε να δικαιολογήσουν τα μειωμένα φορολογικά έσοδα του κράτους.

Πρόκειται για τη γνωστή εκδήλωση όπου είχε γίνει αναφορά στο περιβόητο σύστημα 4-4-2 . «Η περίοδος της σιωπής και της αποδοχής επιθέσεων, για την Ομοσπονδία μας, έχει περάσει οριστικά.

"Θα αντιδρούμε πλέον με κάθε πρόσφορο τρόπο, για να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη των σκληρά εργαζόμενων εφοριακών", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΠΟΕ-Δ.Ο.Υ η οποία καταλήγει "ας καταλάβουν το μήνυμα, όσοι (για πολλά χρόνια) μετέθεσαν στους εφοριακούς, τις βαρύτατες πολιτικές και υπηρεσιακές τους ευθύνες".

http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/683961/Article.aspx

No comments: