16.3.12

Στην Ελλάδα της κρίσης εξακολουθούν να αγοράζουν Prada

Παρά την οικονομική κρίση, οι πλούσιοι συνεχίζουν να αγοράζουν Prada, Gucci και Louis Vuitton, υποστηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian, στο οποίο διευθυντικό στέλεχος γερμανικής μεσιτικής εταιρείας στην Ελλάδα, αναφέρει ότι: «η κρίση δεν έχει επηρεάσει τους εύπορους και όσους έχουν χρήματα».

Μέσα από τις γνώμες κατοίκων της Αθήνας η εφημερίδα παρουσιάζει την πόλη, όχι αυτήν που πεινάει αλλά αυτή που έχει λεφτά να σπαταλήσει σε μια δύσκολη για όλους περίοδο.

Από τη Κηφισιά, το Ψυχικό μέχρι την Εκάλη, τα λεγόμενα βόρεια προάστια της Αθήνας εκεί που κατοικούν ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς, φαίνεται να μην τα έχει αγγίξει η οικονομική κρίση.

Δεκάδες λουκέτα σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας όμως στην Κηφισιά τα ακριβά καταστήματα εξακολουθούν να επιβιώνουν παρά τις τσουχτερές τιμές τους.

Στις μπουτίκ των περιοχών αυτών μπορεί κανείς να βρει επώνυμες μάρκες ρούχων και αξεσουάρ ίδια με αυτά στο δυτικό Λονδίνο, στο Παρίσι και στο Μανχάταν, όπως Louis Vuitton, Gucci, Prada, τσάντες Bottega Veneta, υποδήματα Manolo Blanik.

Το δημοσίευμα συνεχίζει κάνοντας αναφορά στα νυχτερινά κλαμπ της Κηφισιάς τα οποία έχουν κάθε μέρα πληρότητα αλλά και στον καφέ της περιοχής που μολονότι κοστίζει πέντε ευρώ οι καφετέριες εξακολουθούν να είναι γεμάτες.

http://www.euro2day.gr/news/highlights/121/articles/686003/Article.aspx

Ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ συνελήφθη σε διαδήλωση έξω από την πρεσβεία του Σουδάν στην Ουάσινγκτον, σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ.

No comments: