29.7.10

ΟΠΑΠ: Ανανέωση της σύμβασης με Intralot

Σε συμφωνία για την επέκταση της υφιστάμενης σύμβασης τεχνολογικής συνεργασίας, που λήγει στις 31 Ιουλίου, κατέληξαν αργά χθες το βράδυ οι διοικήσεις του ΟΠΑΠ και της Intralot [INLr.AT] Σχετικά άρθρα .

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην επέκταση της σύμβασης για ένα έτος, με δικαίωμα ανανέωσης για ένα ακόμη. Το τίμημα διαμορφώθηκε στα 57 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η υπογραφή της σύμβασης αναμένεται τις προσεχείς ημέρες, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου από τις νομικές υπηρεσίες και των δύο πλευρών.

Εν τω μεταξύ, οι δύο εταιρείες φέρονται διατεθειμένες να συνεργαστούν και για την ανάπτυξη νέων παιχνιδιών, καθώς η νέα σύμβαση προβλέπει πως σε ενδεχόμενη συνεργασία σε καινούργιες δραστηριότητες η Intralot θα παρέχει τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και τεχνογνωσία, λαμβάνοντας προμήθεια 8% και ο ΟΠΑΠ αντίστοιχα 14% επί του τζίρου.

Η νέα σύμβαση περιλαμβάνει επίσης την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης των λειτουργικών συστημάτων του ΟΠΑΠ, του κεντρικού data center του, υπηρεσίες υποστήριξης του «Πάμε Στοίχημα», καθώς και την παροχή 20.000 οθονών.

Σημειώνεται ότι ο ΟΠΑΠ προχωρά μέσα στο φθινόπωρο στην προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάδειξη του νέου τεχνολογικού του συνεργάτη.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1848902

No comments: