15.10.12

Ο ...ψυχίατρος Δ. Βαρτζόπουλος αναλαμβάνει γεν. γραμματέας του πρωθυπουργού

Ένας διακεκριμένος ψυχίατρος, ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, έμπιστος του Αντώνη Σαμαρά, αναλαμβάνει χρέη γενικού γραμματέα του πρωθυπουργού.

Ορμώμενος από τη Θεσσαλονίκη ο κ. Βαρτζόπουλος αναμένεται να λάβει τη κομβικής σημασίας θέση στο επιτελείο της κυβέρνησης καθώς γνωρίζοντας άπταιστα τη γερμανική γλώσσα, αλλά και τη σχετική τεχνογνωσία, θα συνεργάζεται άμεσα με τον επικεφαλής της Task Force, Χορστ Ράιχενμπαχ για την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης.

Ο κ. Βαρτζόπουλος είχε αναλάβει υφυπουργός Υγείας στην κυβέρνηση Πικραμένου και τώρα αναλαμβάνει ειδικός σύμβουλος στον πρωθυπουργό και προϊστάμενος του γραφείου «ειδικών υποθέσεων».

Ο κ. Βαρτζόπουλος, ως γερμανομαθής (έχει άλλωστε και Γερμανίδα σύζυγο) θα συνεργάζεται απευθείας με τον Χορστ Ράιχενμπαχ, που είναι επικεφαλής της Task Force, παρακολουθώντας το έργο της κυβέρνησης και προσφέροντας τεχνογνωσία σε μια σειρά από κρίσιμα ζητήματα και πολιτικές αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι αφορά την αναδιάρθρωση της δημόσιας διοίκησης.

Ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, νέος υφυπουργός της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Νοεμβρίου 1957.

 Έχει δημοσιεύσει δεκάδες επιστημονικών εργασιών σε αγγλόφωνα, γερμανόφωνα και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα Νομικής Ψυχιατρικής.


http://www.xrimanews.gr/oikonomia/40547-neos-genikos-grammateas-toy-prwthypoyrgoy-o-d-bartzopoylos

_______________________________________________

ΧΎΜΑ τα λένε!!!!
 

No comments: