11.10.12

Ενταση έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό

 

Περιορισμένη χρήση χημικών έξω από θέατρο στο Γκάζι και ένταση με λιγοστούς πολίτες οι οποίοι διαμαρτύρονταν για την παράσταση.
Οι περίπου τέσσερις διμοιρίες οι οποίες ήταν από νωρίς έξω από το θέατρο Χυτήριο, καθώς οι διαμαρτυρίες για την "αιρετική" παράσταση είχαν ξεκινήσει εδώ και εβδομάδες.
Την Πέμπτη λοιπόν περίπου 100 με 120 πολίτες βρέθηκαν έξω από το Χυτήριο για να διαμαρτυρηθούν για το έργο και να αποκλείσουν την είσοδό του ώστε να μην πραγματοποιηθεί η παράσταση.
Άνδρες των ΜΑΤ τους απώθησαν, αρχικά μόνο με τις ασπίδες.
Στη συνέχεια έγινε και περιορισμένη χρήση χημικών, ενώ η Ιερά Οδός παρέμενε κλειστή και στα δύο ρεύματα.
Οι συγκεντρωμένοι εκτόξευσαν γιαούρτια.
Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους είναι και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος και Χρήστος Παπάς, ενώ αυτή τη στιγμή στο σημείο, βρίσκονται εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες αλλά και περιγραφή δημοσιογράφου στο twitter, υπέστη προπηλακισμό και λεκτική επίθεση από τους συγκεντρωμένους.

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/giaourtia_kai_entash_eksw_apo_theatro.1965516.html


Ενταση επικρατεί έξω από το θέατρο «Χυτήριο» στην Ιερά Οδό, όπου έχουν συγκεντρωθεί περίπου 120 άτομα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την παράσταση «Corpus Christi».
Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες προχώρησαν σε περιορισμένη χρήση χημικών προκειμένου να απωθήσουν τους συγκεντρωμένους, ενώ έχουν γίνει και τέσσερις προσαγωγές.

Στο χώρο μπροστά από το θέατρο έχουν μεταβεί και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ενώ κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα της Ιεράς Οδού.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2243710

____________________________________________

ΜΑΤ vs παπάδες+GoldenDawn έξω από ..θέατρο!!!

οι αρχαίοι έλληνες είναι υπερήφανοι για τα τέκνα τους!!!
 

No comments: