17.12.09

Θέλει δεύτερο υφυπουργό

Φήμες φέρνουν τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου να εισηγείται στο Μαξίμου την τοποθέτηση ενός ακόμη υφυπουργού με αρμοδιότητα την παρακολούθηση των φορολογικών εσόδων και γενικότερα όλων των θεμάτων που άπτονται της φορολογίας.

Στην περίπτωση που το αίτημά του δεν βρει τη δέουσα ανταπόκριση, ο κ. Παπακωνσταντίνου θα χρίσει υπεργραμματέα του υπουργείου Οικονομικών τον κ. Πλασκοβίτη, στον οποίο θα μεταφέρει σειρά αρμοδιοτήτων που κατέχει σήμερα ο ίδιος. Η κίνηση αυτή, όμως, πιθανόν να δημιουργήσει έντονες αντιδράσεις στους παροικούντες την Καραγεώργη Σερβίας.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_17/12/2009_383879

EYTYXΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Mιλάω για τον Παπακωνσταντίνου... Ο αέρας που είχε ξαφνικά φαίνεται ότι λιγοστεύει, ειδικά μετά τις συναντήσεις με τους ξένους, είτε της ΕΕ είτε τους πιστωτές...

Δεν ξέρω εάν η λύση είναι ο δεύτερος υφυπουργός ή ο Πλασκοβίτης, μια παλαιά καραβάνα.

Η λύση που του προτείνω είναι να βρει κάποιος, ο οποίος να στέκεται δίπλα του στις συναντήσεις με τους ξένους, ειδικά τους αξιωματούχους της ΕΕ. Αυτός πρέπει να είναι γνώστης του περιβάλλοντος και οπωσδήποτε να έχει εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις, πχ αυτές που έγιναν για την είσοδό της Ελλάδας στην ΟΝΕ.

No comments: