9.3.12

προσοχή: έρχεται ανάπτυξη


Τους τελευταίους 12-24 μήνες στην Ελλάδα υποφέρουν από κατάθλιψη και αυτοί που γνωρίζουν και αυτοί που απλά δέχονται τις επιπτώσεις των όσων εφαρμόζονται. Η διαφορά είναι ότι η δεύτερη κατηγορία βρίσκεται ακόμα πιο πίσω στην ενσωμάτωση της πληροφορίας.

Η εποχή ενδέχεται να ανταμοίψει μόνο όσους έχουν την άνεση να διακρατήσουν hard assets [Hard Assets are investments with intrinsic value such as oil, natural gas, gold, farmland,natural colored diamonds and commercial real estate], μια διαδικασία που έχει γίνει ευρύτερα αντιληπτή από το τέλος του 2008.

Καθώς οι πλέον απαισιοδόξες εκτιμήσεις για την πορεία των εγχώριων θεμάτων δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί στη κούρσα, το μόνο που περιμένω είναι να ακούω συνέχεια τη περιβόητη λέξη ΑΝΑΠΤΥΞΗ. Και όσο θα την ακούω, τόσο θα είμαι περισσότερο βέβαιος ότι η περίοδος της ύφεσης θα συνεχίζεται για το 90-95-99% (και εδώ) των γύρω μου. Θα είναι το σύνθημα της εποχής, όπως ήταν η "αλλαγή" ή η "νέα διακυβέρνηση".

Όμως η στιγμή που θα πρέπει να γίνει η επιλογή πλησιάζει (και δεν εννοώ τις επερχόμενες εκλογές) για όλους.



Τις καλύτερες ευχές για το ΣΚ. Βγείτε έξω.

υ.γ. συγχωρείστε μου το τρυκ


5 comments:

Anonymous said...

We will also see what happens with Municipal contracts and then as the Greek banks will most probably follow and be placed in “Default” we will see what securitizations get triggered, what collateral agreements get unwound, what inter-banking lending agreements mis-fire and what securitizations at the ECB get returned to the banks of origin

Anonymous said...

Δεν θα σε συγχωρήσουμε ποτε. :)

geokalp said...

anon 1

το είδα και ήταν καλό

geokalp said...

anon 2

πες το σε περισσότερους

geokalp said...

η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε στα ..κόκκινα!