31.3.11

Ολο τον χρόνο ανοιχτό το The Westin Resort της Costa Navarino

Ανοιχτό και τον χειμώνα θα είναι το ξενοδοχείο The Westin Resort της Costa Navarino, όπως ανακοίνωσε ο κ. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕΣ, φορέα υλοποίησης της επένδυσης στη Μεσσηνία.
Το Westin άνοιξε πριν από λίγες ημέρες, ενώ θα ακολουθήσει μέσα στον Απρίλιο η έναρξη λειτουργίας και της άλλης μονάδας, The Romanos. Παράλληλα, φέτος θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο Navarino το εστιατόριο Inbi. Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντακόπουλο, σε πλήρη λειτουργία του συγκροτήματος εργάζονται 1.200 άτομα, εκ των οποίων το 85% προέρχεται από τη Μεσσηνία, ενώ δημιουργούνται άλλες 900 έμμεσες θέσεις εργασίας. Το φθινόπωρο θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Τhe Bay Course, το δεύτερο παραθαλάσσιο γκολφ 18 οπών στην περιοχή του Navarino Bay. Το δεύτερο signature γήπεδο γκολφ έχει σχεδιαστεί από τον Robert Trent Jones και τη διαχείρισή του έχει αναλάβει η Troon Golf.
Επίσης, ξεκινά τη λειτουργία του το Navarino Natura Hall, ένας διαδραστικός εκθεσιακός χώρος που δημιουργήθηκε από τη συνεργασία του Πανεπιστημίου της Στοκχόλμης, της Ακαδημίας Αθηνών, της Ελληνικής Ορνιθολογικής Εταιρείας, της Ελληνικής Ενωσης Προστασίας Θαλασσίου Περιβάλλοντος και της ΤΕΜΕΣ. Το Navarino Natura Hall θα ενημερώνει τους επισκέπτες για τη μεσσηνιακή φύση και για τα αποτελέσματα των ερευνών που πραγματοποιούνται από το Navarino Environmental Observatory για τις κλιματικές αλλαγές και το περιβάλλον στη Μεσόγειο.
Στο μεταξύ, τη γενική διεύθυνση των ξενοδοχείων ανέλαβε πρόσφατα ο κ. Peter Alatsas, ο οποίος συνεργάζεται με τη Starwood Hotels & Resorts από το 1986. Εχει εργασθεί στο Μπρουνέι, το Μπαλί, την Τζέντα, το Τόκιο, τη Σαγκάη, το Κιότο, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_1_31/03/2011_437506

No comments: