4.4.13

Σοκ στο Ηράκλειο: Αυτοκτόνησε γνωστός επιχειρηματίας

Συγκλονισμένη η κοινωνία του Ηρακλείου παρακολουθεί τις εξελίξεις από την υπόθεση αυτοχειρίας του επιχειρηματία Σ.Δ στη Βιομηχανική περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, ο αυτόχειρας, από τους παλιούς εμπόρους, με μία ... νοικοκυρεμένη επιχείρηση, έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης. Λόγω έλλειψης ρευστότητας χρεώθηκε στις τράπεζες και το τελευταίο διάστημα η επιχείρησή του δεν πήγαινε καλά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει τραπεζική χρηματοδότηση.
Ο αυτόχειρας είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Οι γονείς του σε κατάσταση σοκ βρέθηκαν στο σημείο της τραγωδίας σήμερα το πρωί. Συγκλονισμένοι και οι υπάλληλοι του επιχειρηματία αλλά και ο επιχειρηματικός κόσμος της πόλης παρακολουθούν μία ακόμη τραγωδία στο Ηράκλειο λόγω χρεών.
Ο άντρας βρέθηκε νεκρός σε πάρκινγκ εταιρίας τροφίμων στη ΒΙΠΕ. Ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα και δίπλα του βρισκόταν το όπλο. Στο σημείο βρίσκεται μονάδα του ΕΚΑΒ, αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Ηρακλείου ενώ σε λίγο θα φτάσει και ιατροδικαστής προκειμένου να διαπιστωθεί αν πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική πράξη.
Πάντως τα πρώτα ευρήματα αλλά και το γεγονός ότι το όπλο βρέθηκε δίπλα στον νεκρό άνδρα αποκλείουν σε πρώτη φάση την εγκληματική ενέργεια. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στις 08.50 από εργαζόμενους της επιχείρησης.

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=113021138

No comments: