4.4.13

Βενιζέλος σε Κωνσταντοπούλου: Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων

Συνεχείς είναι οι διακοπές και οι εντάσεις στην προανακριτική όπου εξετάζεται ως μάρτυρας ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μετά τον άγριο καβγά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ακολούθησε ένας δεύτερος με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Ολα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε παρατήρηση στον κ. Βενιζέλο γιατί καθόταν σταυροπόδι, λέγοντάς του πως αυτό είναι ασέβεια προς την επιτροπή. «Ελεος πια» ήταν η απάντηση που έλαβε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος στη συνέχεια εξανέστη καθώς η κυρία Κωνσταντοπούλου τον ρώταγε συνεχώς πόσους υπολογιστές έχει σπίτι του, επαναλαμβανόμενα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της απάντησε «άπειρους», ωστόσο εκείνη επέμενε επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια ερώτηση «πόσους υπολογιστές έχετε σπίτι σας». 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ της απάντησε: «Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση... η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης». 
Λίγο αργότερα προκλήθηκε εκ νέου ένταση στην προανακριτική με τον κ. Βενιζέλο να απευθύνεται στην κυρία Κωνσταντοπούλου λέγοντάς της: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».

http://www.iefimerida.gr/news/98456/%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B5-%CE%B8%CE%B7%CE%BB%CF%85%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82

____________________________________________________

τώρα δικαιώνεται ο Φώσκολος!!!




No comments: