5.4.13

Επιστολή με απειλές κατά Ν. Αναστασιάδη - Π. Δημητριάδη

Επιστολή στην οποία διατυπώνονται απειλές κατά του κύπριου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη, εστάλη ταχυδρομικά στην εφημερίδα «Πολίτης».
Όπως γράφει η εφημερίδα, η επιστολή, η οποία είναι δακτυλογραφημένη, απευθύνεται «Προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον διοικητή Κεντρικής Τράπεζας» και φέρει ημερομηνία 20 Μαρτίου 2013. Οι απειλές αφορούν μόνο τον Κύπριο πρόεδρο και τον διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, αλλά και μέλη των οικογενειών τους.
«Σας προειδοποιούμε και δεν μπλοφάρουμε. Θα αρχίσουμε από τα εγγόνια σας, θα πάμε στα παιδιά σας και θα αφήσουμε εσάς τελευταίους για να πονέσετε όσο και εμείς», σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Την επιστολή υπογράφει η «Ομάδα διάσωσης των καταθέσεων, ορκισμένοι μέχρι θανάτου». Δεν υπάρχει καμία ένδειξη για την ταυτότητα αυτής της ομάδας, ούτε έχει εμφανιστεί με κάποιον άλλο τρόπο τις τελευταίες ημέρες.
Ο «Πολίτης» παρέδωσε την επιστολή σε ανακριτές του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων (ΤΑΕ) της Αστυνομίας, που επισκέφθηκαν τα γραφεία του.

http://www.naftemporiki.gr/story/635710

No comments: