27.2.13

Παπουτσάνης: Συμφωνία με Unilever για την παραγωγή του σαπουνιού LUX

Συμφωνία συνεργασίας με τη Unilever για μέρος της ελληνικής παραγωγής του σαπουνιού LUX έχει συνάψει η Παπουτσάνης, όπως αναφέρει η εταιρία σε ανακοίνωσή της όπου διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της Παπουτσάνης έχει ως εξής:

"Σε απάντηση της από 27 Φεβρουαρίου 2013 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε την 27 Φεβρουαρίου 2013 στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.reporter.gr καθώς και σε άλλα παρόμοια sites, με τίτλο «Ψήνεται νέα συνεργασία Παπουτσάνης- Unilever», η Εταιρεία ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό τα ακόλουθα:

Η Εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία Unilever για μέρος της ελληνικής παραγωγής του σαπουνιού LUX. Η ανωτέρω συμφωνία δεν αφορά το προϊόν που αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα ούτε τα οικονομικά μεγέθη που αναφέρονται σε αυτό.

Η Εταιρεία σεβόμενη τις υποχρεώσεις της από τη σχετική νομοθεσία ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό μόνον τις συμφωνίες που έχουν σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα ή / και σημαντική επίδραση στην επιχειρηματική της δραστηριότητα".

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26519&subid=2&pubid=113000841

No comments: