9.2.13

Διευκρινίσεις Στ. Παπασταύρου για την εμπλοκή του ονόματός του στη λίστα Λαγκάρντ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού, Στ. Παπασταύρου, με αφορμή την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ και τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του.
Με δήλωσή του, ο κ. Παπασταύρου διευκρινίζει ότι το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα, αλλά όπως εξηγεί ο επίμαχος λογαριασμός ανήκε σε επιχειρηματία πελάτη του και όχι στον ίδιο.
«Θα το πω άλλη μία φορά για εκείνους που, δήθεν, δεν το ξέρουν: Ήμουν δικηγόρος διεθνούς επενδυτικής εταιρείας διαχείρισης αμοιβαίων κεφαλαίων που δραστηριοποιείτο κυρίως στο εξωτερικό», υπογραμμίζει. Προσθέτει ακόμη ότι δεν έχει «καμία σχέση με φαντασιώσεις για λογαριασμούς 550 εκατομμυρίων ευρώ, με Siemens, C4I, Κατάρ κλπ.», ενώ κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολιτικό αμοραλισμό».
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε λόγο για απόπειρα συγκάλυψης της εμπλοκής του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, με αφορμή τα όσα εκτυλίχθηκαν στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Προανακριτικής, όταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Χρ. Μαρκογιαννάκης αφήρεσε το λόγο από τη βουλευτή του κόμματος Ζωή Κωνσταντοπούλου.
«Η χθεσινή τεχνητή ένταση στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τη λίστα Λαγκάρντ στόχευε, όπως πάντα, στην παρεμπόδιση της διαλεύκανσης της υπόθεσης. Αυτή τη φορά, επιχειρήθηκε να αποτραπεί η διερεύνηση του συγκλονιστικού στοιχείου ότι το δεξί χέρι του πρωθυπουργού κ. Σταύρος Παπασταύρου φέρεται ως συνδιαχειριστής επενδυτικού fund συνδεόμενου με τη μεγαλύτερη κατάθεση στη λίστα Λαγκάρντ, που αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 550 εκατομμυρίων δολαρίων», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.
Καλούσε μάλιστα τον Πρωθυπουργό να διευκρινίσει αν έχει ο κ. Παπασταύρου σχέση με την εταιρία Siemens ενώ διερωτόταν αν είναι τυχαίο «το γεγονός ότι ο κ. Παπασταύρου προετοίμασε το ταξίδι του κ. Σαμαρά στη Γερμανία, την παραμονή του οποίου υπογράφηκε ο ανυπόγραφος επί μήνες σκανδαλώδης εξώδικος συμβιβασμός που είχε διαπραγματευθεί ο κ. Βενιζέλος».

http://www.naftemporiki.gr/story/607228

________________________________________________

νόμιζα ότι κατηγορούσαν τον αδερφό του ΓΑΠ για συμμετοχή σε επενδυτική εταιρεία εξωτερικού
τώρα μαθαίνουμε και για συνεργάτη του Σαμ, ο οποιος μάλιστα το παραδέχεται!!!

γίδια υπάρχουν πολλά, στην Ελλάδα βγάζουν πολύ καλό γάλα!



No comments: