23.2.13

Συνελήφθη υπάλληλος της εισαγγελίας Αθηνών - Μετέφερε 150 κιλά χασίς με αυτοκίνητο που έφερε κρατικές πινακίδες - Υπεξαίρεσαν πάνω από 600.000 ευρώ με εικονικές συντάξεις

Υπάλληλος της Εισαγγελίας Αθηνών συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών με αυτοκίνητο, το οποίο είχε κρατικές πινακίδες.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η σύλληψή του έγινε στις 11 το πρωί στο χωριό Νέα Σελεύκεια Θεσπρωτίας και σύμφωνα με πληροφορίες του πρακτορείου οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει στη Σαγιάδα να φορτώνει τέσσερις σάκους με χασίς στο αυτοκίνητο και τον ακολουθούσαν διακριτικά μέχρι τη Νέα Σελεύκεια όπου και τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικώ,  η ποσότητα των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ανέρχεται σε 150 κιλά.
Πηγή: ΑΜΠΕ

http://www.naftemporiki.gr/story/615907

Περισσότερα από 600.000 ευρώ είχαν υπεξαιρέσει το τελευταίο έτος από το Δημόσιο έξι άτομα που συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.
Πρόκειται συγκεκριμένα για μία υπάλληλο σε αργία του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, μία πρώην υπάλληλο και μία συνταξιούχο της ίδιας υπηρεσίας καθώς και άλλα τρία άτομα που συμμετείχαν σε δύο ξεχωριστές σπεύρες, οι οποίες εκταμίευαν παράνομα χρήματα μέσω εικονικών συντάξεων.

 http://www.naftemporiki.gr/story/615761


__________________________________

πρέπει να απολυθούν επίορκοι, πάση θυσία
συμφωνεί και η ΔΗΜΑΡ

υ.γ. το 2ο έχει βγει εδώ και πολύ καιρό

 


 

No comments: