19.2.13

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Francois Hollande

Τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας, Francois Hollande, υποδέχθηκε σήμερα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο Έλληνας πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Η υποδοχή του Γάλλου Προέδρου ήταν αντίστοιχη με εκείνη της Γερμανίδας Καγκελαρίου, όταν η τελευταία επισκέφθηκε την Αθήνα τον περασμένο Οκτώβριο.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό συνόδεψαν στο αεροδρόμιο έξι υπουργοί: ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνης Μανιτάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης και η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη στο Μέγαρο Μαξίμου η συνάντηση του Γάλλου προέδρου με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Στη συνάντηση συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Οικονομικών, Εξωτερικών, Ανάπτυξης και Τουρισμού.

Μετά την συνάντηση, οι κ.κ. Σαμαράς και Hollande θα πραγματοποιήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 15.00 ο κ. Hollande θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στις 16.00, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας μαζί με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά θα συναντήσουν εκπροσώπους της ελληνικής και γαλλικής επιχειρηματικής κοινότητας στο ξενοδοχείο Hilton.

Ο κ. Hollande θα αναχωρήσει από την Αθήνα το βράδυ της Τρίτης.

http://www.capital.gr/news.asp?id=1733540

No comments: